VUITÈ ANIVERSARI

Els nous estats de WhatsApp poden incloure fotos, vídeos i 'gifs'

Desapareixeran al cap de 24 hores, cosa que marca l'arribada dels continguts efímers popularitzats per Snapchat

 

 

1
Es llegeix en minuts

El contingut efímer arriba al servei de missatgeria instantània WhatsApp: des d'aquest dilluns els usuaris poden crear actualitzacions d'estat amb imatges, vídeos i 'gifs' que desapareixeran al cap de 24 hores. Així s'apunta a la moda de Snapchat, Instagram i Facebook. 

Els canvis estan disponibles des d'aquest dilluns a través d'una actualització per a l''app' en Android, iPhone i Windows Phone.

Les publicacions efímeres van començar a ser populars gràcies a l'auge de Snapchat, una tendència a la qual més tard es va sumar la xarxa social de fotografia Instagram amb les seves Stories. El servei de missatgeria Telegram permet així mateix configurar els xats perquè s'esborrin quan transcorri el temps que determini l'usuari.

Ara WhatsApp experimenta amb el concepte de contingut amb data de caducitat a través d'una nova pestanya d'actualitzacions d'estat. En aquesta pestanya dels estats de WhatsAapp es mostren fotos, textos, emoticones, vídeos o 'gifs' que desapareixeran al cap de 24 hores.

Notícies relacionades

Fins ara, l'estat d'un usuari de WhatsApp només permetia introduir text (i opcions preconfigurades com "disponible" o "ocupat"). La nova funcionalitat, segons informa la companyia en el seu blog oficial, pretén que les persones comparteixin moments del seu dia a dia.

Els usuaris podran respondre a aquestes publicacions mitjançant missatges privats, una opció que també existeix a les Stories d'Instagram.

Temes:

Whatsapp