DESPRÉS D'UNA PROTESTA

La Generalitat promet a les famílies que no tancarà l'escola Mar Nova de Premià de Mar

El centre obrirà una nova línia de P3 per al proper curs

jgblanco37315291 matar  16 02 2017 l ampa de la mar nova de premi  de mar als170216125112

jgblanco37315291 matar 16 02 2017 l ampa de la mar nova de premi de mar als170216125112

1
Es llegeix en minuts

La Conselleria d'Ensenyament de la Generalitat ha promès a les famílies que no tancarà l'escola Mar Nova de Premià de Mar,Ensenyament de la Generalitat  Mar Nova de Premià de Mar segons ha confirmat a Efe el president de l'ampa, Jaume Mora, després de la reunió mantinguda aquest matí amb el secretari de Polítiques Educatives de la Generalitat, Antoni Llobet. Mora ha explicat que el departament "s'ha compromès a mantenir oberta l'escola i a obrir una nova línia de P3 per al curs 2017-18".

A la reunió hi han assistit també l'alcalde de Premià, Miquel Buch (Junts pel Sí), i el segon tinent de l'alcalde, David Gutiérrez (PSC), mentre que membres de la Federació de Pares i Mares d'Alumnes de Catalunya (FAPAC) es trobaven a l'exterior per recolzar la petició de no tancar l'escola.

FI DE LA PROTESTA

El president de l'ampa ha explicat que, després de la decisió de la Generalitat, els pares "cessaran les reivindicacions i els 150 alumnes del centre podran seguir el curs amb normalitat". Segons el representant de les famílies, després de la reunió s'ha acordat la creació d'una comissió a Premià de Mar per elaborar el mapa educatiu del municipi i establir sinergies entre les diferents escoles.

Mora ha valorat com "un desafiament" la intenció del Govern català de tancar l'escola Mar Nova, quan el compromís de la 'conselleria'  per al curs 2017-18 és el de tancar el mínim nombre d'escoles.

Notícies relacionades

La intenció de la Generalitat de clausurar aquest centre va provocar que dijous passat dia 16 de febrer una quinzena de representants sindicals i membres de l'ampa es tanquessin com a protesta a les oficines del departament a Mataró.

Divendres passat la 'conselleria' va confirmar una reunió per a aquest dilluns entre el secretari de Polítiques Educatives de la Generalitat, Antoni Llobet, i les famílies afectades per abordar el futur del centre.