CRIM MASCLISTA

Un avi mata la seva dona a Súria

L'agressor ha apunyalat la víctima al domicili de la parella i després ha intentat suïcidar-se

L’agressor té 82 anys i la víctima 79 anys. / GUILLEM SÀNCHEZ / VÍDEO: ATLAS

1
Es llegeix en minuts

Un home de 82 anys ha matat aquest dimarts la seva dona, de 79, al seu domicili de Súria (Bages, Barcelona), han informat els Mossos d'Esquadra.

Les mateixes fonts han precisat que l'home, que ha sigut detingut, hauria apunyalat la dona i que, després, ha intentat suïcidar-se amb la mateixa arma, sense aconseguir-ho.

Segons sembla, ha sigut la filla del matrimoni la que ha trobat la seva mare a sobre del llit i el seu pare amb un ganivet clavat a l'abdomen.

DETINGUT I HOSPITALITZAT 

La filla ha avisat els Mossos cap a les 09.30 hores d'aquest dimarts i, una vegada personats al domicili, els agents han detingut l'home, que ha sigut traslladat en un centre hospitalari per les ferides que s'ha autoinfligit.

Es tracta de la vuitena dona assassinada per la seva parella des de començament d'any a Espanya i la segona en menys de 48 hores, ja que diumenge passat dia 5 un home va assassinar la seva dona, de 38 anys, a Mora (Toledo).

Notícies relacionades

La d'avui és la primera dona assassinada a Catalunya per la seva parella o exparella en aquest 2017.

El jutjat de violència sobre la dona de Manresa (Barcelona) s'ha fet càrrec de la investigació, segons ha informat el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC), que ha indicat així mateix que no consten antecedents per violència masclista entre la parella.