CAMPANYA SOLIDÀRIA

Subscriure's contra el càncer

EL PERIÓDICO presenta una oferta de subscripcions en col·laboració amb l'Associació Espanyola Contra el Càncer

semana-contra-el-cancer

semana-contra-el-cancer

1
Es llegeix en minuts

EL PERIÓDICO va iniciar dilluns una campanya que és la seva particular aportació a la lluita contra el càncer, que aquests dies està d'actualitat amb la celebració, demà, dissabte, del dia mundial contra aquesta malaltia. Durant aquesta setmana, el diari ha llançat una oferta especial de subscripció en col·laboració amb l'Associació Espanyola Contra el Càncer. Tots aquells lectors que optin per subscriure's mensualment al diari de dilluns a diumenge ho poden fer per 30 euros al mes, i sabent que EL PERIÓDICO contribuirà a la lluita contra el càncer donant l'import íntegre del primer mes de subscripció.

Notícies relacionades

Aquesta campanya està activa fins diumenge, 5 de febrer, i s'hi pot accedir des de la web http://compromesos.elperiodico.com. La subscripció es renova mensualment i permet rebre l'edició impresa del diari, bé mitjançant vals canviables o amb el repartiment directe al domicili. El subscriptor rep, òbviament, tots els suplements del diari: On Barcelona (divendres), Teletodo i Més Esport (dissabtes), i XL Dominical, MujerHoy, Més Periódico i Airbag (diumenges). També té accés cada dia i des de qualsevol suport digital a l'edició en PDF i a l'hemeroteca històrica del diari.

Com a subscriptor d'EL PERIÓDICO rep automàticament accés al Club dels Subscriptor, el TR3SC, on disposa de més de 1.000 propostes d'oci i cultura, amb descomptes i activitats exclusives per a socis.