DISSABTE A LA NIT

Diversos 'motards' 'pingüins' ajuden a detenir una dona que va atropellar una àvia i la seva neta

La conductora es va fugar després de pujar a la vorera i envestir la dona, de 53 anys, i la nena, de 15 mesos

GRA323. VALLADOLID, 14/01/2017.- Un escuadrón formado por más de 20.000 motos, según la organización, ha tomado hoy las calles de Valladolid a ritmo de gas y claxon en el tradicional desfile de banderas de la 34 concentración invernal de Pingüinos, que ha durado más de una hora y que regresa a la ciudad tras dos años de ausencia. EFE/R. GARCIA.

GRA323. VALLADOLID, 14/01/2017.- Un escuadrón formado por más de 20.000 motos, según la organización, ha tomado hoy las calles de Valladolid a ritmo de gas y claxon en el tradicional desfile de banderas de la 34 concentración invernal de Pingüinos, que ha durado más de una hora y que regresa a la ciudad tras dos años de ausencia. EFE/R. GARCIA. / EFE

1
Es llegeix en minuts

Un grup de 'motards' de la concentració 'Pingüins' de Valladolid va propiciar aquest dissabte a la nit la detenció d'una dona que es va fugar amb el seu vehicle després de pujar a una vorera i atropellar una àvia i la seva neta de 15 mesos, segons fonts de la Policia Local.

El succés va tenir lloc poc després de les deu de la nit quan, segons ha detallat el servei regional d'emergències 112, un turisme va pujar a la vorera a l'altura del centre d'Hemoteràpia, al passeig Filipinos de Valladolid, i va atropellar una dona de 53 anys i la seva neta de 15 mesos.

La conductora es va fugar i va ser perseguida per un grup de 'motards' fins que la policia la va detenir a la carretera de Madrid, a l'altura d'Arca Real, per un delicte contra la seguretat viària, ja que va donar positiu en el control d'alcoholèmia.

TRASLLAT EN AMBULÀNCIA

L'àvia i la neta presentaven pronòstic reservat i no sembla que, en principi, el seu estat revesteixi gravetat, segons fonts policials.

Notícies relacionades

La dona i la seva neta van ser traslladades al Clínic de Valladolid en dues ambulàncies, segons ha detallat l'1-1-2.

Es tracta del segon atropellament que es va registrar ahir als carrers de Valladolid, ja que al voltant de dos quarts de dues del migdia una dona de 85 anys va ser atropellada per un altre turisme al passeig de Zorrilla de la ciutat.