Els Mossos investiguen un home que va gravar una estudiant de la UdG mentre orinava

La UdG va facilitar als policies una gravació del presumpte assetjador del centre

1
Es llegeix en minuts

La Universitat de Girona (UdG) ha facilitat als Mossos d'Esquadra una gravació de l'home que presumptament va filmar amb el seu mòbil una estudiant mentre orinava dins d'un dels lavabos mixtos de la Facultat de Turisme i Lletres.

Així ho ha explicat a Europa Press el vicerector d'Economia i Infraestructures de la universitat, Ricard Rigall, que ha detallat que l'estudiant va presentar una denúncia pels fets a finals del mes de novembre.

La policia catalana i la policia local busquen el presumpte agressor, a qui la víctima ha descrit com un home d'uns 35 anys, de complexió normal, amb els cabells i els ulls foscos. La seva presència a la facultat va ser captada per les imatges del centre.

MESURES DE SEGURETAT

Notícies relacionades

Després de conèixer-se la denúncia, la facultat ha enviat un comunicat a alumnes i professorat explicant els fets i les mesures de seguretat adoptades, i el Rectorat de la UdG ha fet arribar el mateix missatge a tots els centres.

Com a prevenció, la universitat ha intensificat la vigilància privada de què disposa i s'ha coordinat amb els Mossos i la policia local per augmentar la presència policial.