ACCIDENT DE TRÀNSIT

Un mort al col·lisionar un turisme amb un autobús a la província de Sòria

A l'autocar hi viatjaven 17 persones, entre elles els membres de l'equip de bàsquet Tau Castelló

GRA009. SORIA, 22/10/2016.- Un hombre de 47 años ha fallecido y otro ha resultado herido leve al colisionar esta madrugada en la N-234, en Ocenilla (Soria), un turismo y un autobús de una empresa que realizaba el viaje de Burgos a Valencia y en el que iban quince pasajeros y los dos conductores. En la imagen, el autobús en el lugar del accidente. EFE/Wifredo Garcia

GRA009. SORIA, 22/10/2016.- Un hombre de 47 años ha fallecido y otro ha resultado herido leve al colisionar esta madrugada en la N-234, en Ocenilla (Soria), un turismo y un autobús de una empresa que realizaba el viaje de Burgos a Valencia y en el que iban quince pasajeros y los dos conductores. En la imagen, el autobús en el lugar del accidente. EFE/Wifredo Garcia / Wifredo Garcia (EFE)

1
Es llegeix en minuts

Un home de 47 anys ha mort i un altre ha resultat ferit lleu al col·lisionar aquesta la matinada a la N-234, a Ocenilla (Sòria), un turisme i un autobús d'una empresa que feia el trajecte de Burgos a València i en què viatjaven 15 passatgers, entre ells els membres de l'equip de bàsquet Tau Castelló, de la Lliga LEB, i dos conductors. 

Segons ha informat la Subdelegació del Govern a Sòria, la víctima mortal és el conductor del turisme, un home de nacionalitat romanesa i veí de la localitat soriana d'Alcova de la Torre, la identitat del qual correspon a les inicials A.V.; mentre que el ferit lleu és un dels viatgers.

L'accident s'ha produït al quilòmetre 365 de la carretera nacional 234, al terme municipal d'Ocenilla, quan han col·lisionat, de forma frontoangular, el turisme i un autobús .

RECONEIXEMENT MÈDIC

Notícies relacionades

Els viatgers han sigut traslladats a Sòria per al seu reconeixement mèdic i posterior recollida per part d'un altre autobús gestionat per l'empresa.

A primera hora del matí, la Guàrdia Civil del Subsector de Trànsit continua donant pas alternatiu a la circulació fins que quedi completament neta la calçada.