CONSELLS EN TWITTER

Com jugar a Pokémon Go de manera segura

La policia recorda que és necessari prestar atenció als carrers i respectar les normes de seguretat viària

Els jugadors han de prendre consciència dels perills que suposa la seva geolocalització

  / POLICIA NACIONAL

 
fcasals34678914 a woman holds up her cell phone as she plays the pokemon go 160714190612

/

1
Es llegeix en minuts

Ja són moltes les situacions rocambolesques que Pokémon Go ha provocat a tot el món i la Policia Nacional no és aliena a l'enrenou causat pel llançament de l'aplicació a EspanyaEspanya. Per això, ha publicat un tuit en què demana seguir una sèrie de pautes per a l'ús d'aquest joc.

"Estàs jugant al món real, no fixis només la mirada en la teva pantalla, atent al que passa al teu voltant: passos de vianants, semàfors, vehicles, mobiliari urbà, no provoquis ni siguis víctima d'un accident", recull el document pujat a la xarxa social Twitter a través d'una imatge que reuneix fins a set consells per jugar de manera segura.

PERILLS DE LA GEOLOCALITZACIÓ

Entre les advertències, la policia també avisa que el joc s'ha de descarregar en botigues digitals oficials i que s'ha de prestar atenció als micropagaments dins del joc "per evitar ensurts en la factura". A més, recorda als usuaris que està absolutament prohibit atrapar pokémons mentre es condueix o es va en bici. Les pautes continuen recordant la importància de no envair la carretera, respectar els senyals vials, així com les normes d'espais i edificis públics.

Notícies relacionades

Un altre detall és la importància de comprendre que Pokémon Go requereix estar connectat de manera permanent al GPS mentre es juga i els delinqüents podrien fer ús de la geolocalització per saber on ets o si ets fora del teu domicili.

Finalment, la policia demana als pares que ensenyin als seus fills les normes a seguir i l'ús segur de les aplicacions i els jocs.