A TORRELLES DE LA SALANCA

Unes 3.000 persones evacuades de quatre càmpings per un incendi a prop de Perpinyà

Un bomber ha mort i tres estan ferits després d'accidentar-se el vehicle en què anaven a apagar el foc

camping

camping

1
Es llegeix en minuts

Un bomber de 34 anys ha mort i tres més han resultat ferits de gravetat aquest dimecres en un accident que ha tingut lloc en el marc dels dos incendis registrats als Pirineus Orientals i l'Aude, al sud de França, molt a prop de Perpinyà.

La mort dels bombers ha tingut lloc quan el camió en què es traslladaven per assistir els seus companys ha sortit de la carretera.

Els incendis, que han obligat a evacuar més de 3.200 persones, s'han registrat a prop de diverses zones d'acampada, i una vintena de bombers s'han vist afectats per inhalació de fum o bé per l'explosió de les bombones de gas portàtils que hi havia a la zona, segons el diari 'Le Parisien'.

Notícies relacionades

A Torrelles, a poc més de 50 quilòmetres de la frontera, quatre zones d'acampada han hagut de ser evacuades, on s'han desallotjat uns 300 estiuejants britànics, alemanys, belgues i francesos.

El ministre de l'Interior, Bernard Cazeneuve, ha agraït en un comunicat la valentia i la feina dels 400 efectius del Cos de Bombers desplegats en els dos focs.