ACCÉS A L'EDUCACIÓ SUPERIOR

Comprova aquí quina universitat t'ha admès

Els estudiants ja poden consultar quin grau universitari podran iniciar el curs vinent

1
Es llegeix en minuts

Els nous universitaris catalans poden consultar des d'aquest divendres a la tarda quin grau podran iniciar el curs vinent i en quina universitat podran fer-ho d'entre les diferents opcions que van marcar en la preinscripció universitària. Aquesta primera assignació pot consultar-se en el portal de la secretària d'Universitats i Recerca de la Generalitat de Catalunya, per a la qual cosa és necessari introduir el codi d'accés de cada interessat. Aquí no trobaran les notes de tall oficials de cadascun dels estudis, que seran publicades previsiblement dimarts que ve.

Notícies relacionades

Més de 32.000 joves catalans van fer a partir del 13 de juny passat les proves de la que va ser l'última selectivitat tal com la coneixem. A partir del pròxim curs, en aplicació de la LOMCE, la prova desapareixerà i serà substituïda per una revàlida que s'haurà d'aprovar per obtenir el títol de batxillerat.

En les proves d'aquest mes de juny, hi van concórrer 26.161 estudiants procedents de batxillerat i 2.814 graduats de cicles formatius de grau superior a més de 2.672 alumnes de matrícula lliure. Una jove de Tarragona, Patrícia Torres Ravés, de l'institut Pons d'Icart, va obtenir la millor nota de la selectivitat a Catalunya, un 9,8.