AGRESSIÓ EL 21 DE NOVEMBRE A LA MATINADA

Un noi de Montcada està en coma profund per una brutal pallissa

El jove, de 20 anys, es va veure implicat en una baralla al sortir d'una discoteca de Malgrat

Exterior de la discoteca Tropicana de Malgrat de Mar.

Exterior de la discoteca Tropicana de Malgrat de Mar. / GOOGLE MAPS

1
Es llegeix en minuts
EL PERIÓDICO / BARCELONA

Sergio M. H., de 20 anys i veí de Montcada i Reixac (Vallès Occidental), va rebre diumenge passat, 22 de novembre, una brutal pallissa d'un grup de joves a la porta de la discoteca Tropicana de Malgrat de Mar (Maresme). Ara es debat entre la vida i la mort, segons informa la web 'Crónica global'.

L'agressió va passar  quan el local tancava les portes, a les cinc de la matinada. Encara es desconeixen els motius pels quals Sergio i els seus amics es van veure implicats en una baralla entre dos grups de joves que acabaven de sortir del local.

COPS AL CAP AMB OBJECTES CONTUNDENTS

Segons els agents de la policia local de Malgrat, que van ser els primers a arribar al lloc on es va produir la picabaralla, la víctima va ser agredida al cap amb objectes contundents i va patir ferides de gravetat. Unitats dels Mossos d'Esquadra van prendre declaració als testimonis, mentre que agents de la unitat científica van obtenir mostres dels voltants de la discoteca per completar l'informe preliminar.

FRACTURA DE CRANI, ENTRE ALTRES LESIONS 

Notícies relacionades

El jove va ser traslladat de manera immediata al centre hospitalari de Can Ruti, a Badalona, a causa de la gravetat de les ferides sofertes. Els metges li van diagnosticar una fractura de crani, entre altres lesions, i van decidir operar-lo. El noi va patir "tres episodis d'insuficiència coronària aguda” mentre era intervingut, segons els facultatius.

La policia sospesa diverses pistes en la investigació per poder localitzar els joves que van agredir Sergio M. H. i algun d'ells pot haver sigut identificat pels agents que es van desplaçar al lloc de la picabaralla.