Trobats els cossos de dos muntanyencs desapareguts a Osca

L'home i la dona, de poc més de 30 anys, practicaven barranquisme al riu Ara a Torla

1
Es llegeix en minuts

Els cossos de les dues persones desaparegudes aquest diumenge quan practicaven barranquisme al riu Ara a Torla (Osca) van ser trobades sense vida en un engorjat, segons han informat aquest dilluns fonts del Govern d'Aragó.

Es tracta d'un home i una dona, de poc més de 30 anys i de qui, de moment, es desconeix la identitat, així com les causes d'aquest tràgic desenllaç.

DESAPAREGUTS DES DE DIUMENGE A LA TARDA

L'avís sobre la seva desaparició va ser comunicat diumenge a la tarda al voltant de les 17.45 hores per una tercera persona que feia aquesta activitat amb els dos desapareguts al no localitzar-los, segons les fonts.

Notícies relacionades

La recerca, en què van participar efectius del Grup de Rescat i Intervenció de Muntanya (Greim) de la Guàrdia Civil i patrulles ciutadanes, juntament amb personal del 112, va acabar amb la localització dels dos cossos en un engorjat poc després de les 20.00 hores.

Amb aquestes dues persones s'eleven a tres els morts aquest diumenge al Pirineu aragonès, ja que un muntanyenc de 67 anys, veí d'Ansoain (Navarra), va morir al matí al caure per una cresta d'uns 150 metres a la cara nord del pic Mir, al terme municipal de Benasc.