UN ENSURT DE PEL·LÍCULA

Un Mínion gegant col·lapsa el trànsit a Dublín

Un ninot inflable de 10 metres d'altura cau en una de les vies més transitades i causa talls de circulació

Diverses persones intenten desinflar i moure el Minion.

Diverses persones intenten desinflar i moure el Minion. / ERIN VAN LONDEN / INDEPENDET.IE

1
Es llegeix en minuts
ELISENDA REINÉS / BARCELONA

Els veïns del barri de Santry, a Dublín, van viure aquest dilluns un incident de pel·lícula. Un dels entranyables ninots grocs del film 'Mínions' -estrenat recentment a Espanya- s'ha deixat caure en una de les seves carreteres, això sí, en mida gegant i inflable.

L'incident ha tingut lloc en una de les carreteres més transitades del nord de la capital irlandesa quan el Mínion, de més de 10 metres d'altura, ha caigut enmig de la via Sword al deslligar-se de la corda que l'aguantava, a causa d'un cop de vent. Al final ha quedat sobre el paviment i ha originat un important tall de trànsit, després de caure sobre un turisme.

"Vam arribar en cotxe fins al centre comercial i vam veure el globus gegant que venia cap a nosaltres", ha declarat al diari 'Independent.ie' Erin Van Londen, el testimoni que va avisar les autoritats.

FINAL FELIÇ

Afortunadament el que ha passat no ha anat més enllà del col·lapse de vehicles i no s'ha hagut de lamentar cap ferit ni danys materials. No obstant, el regidor de la ciutat Paul McAuliffe ha declarat que l'incident "ha suposat una negligència des del punt de vista de la salut i la seguretat dels ciutadans".

Posteriorment, diversos agents i ciutadans han aconseguit desinflar el voluminós i somrient Mínion i estabilitzar la situació.

Notícies relacionades

 

 

Temes:

Dublín