PROCÉS JUDICIAL PER UNA MUTILACIÓ

Ester Quintana: "S'ha posat en evidència que van ser els Mossos"

1
Es llegeix en minuts
J. G. ALBALAT / BARCELONA

Ester Quintana no va anar dimecres a la vista celebrada a l'Audiència de Barcelona. I és que realment era un simple tràmit processal. La discussió era si havia d'acceptar-se o no una bateria de proves sol·licitades per la defensa. Quan la seva advocada, Laia Serra, li va comunicar el que havia passat a la sala es va quedar sense paraules. Fins a l'advocada va llançar un missatge a Twitter. "Avui per primera vegada les defenses dels agents imputats en el 'cas Ester Quintana' admeten en una vista que la lesió prové d'una actuació policial. Eureka!", va escriure.

Notícies relacionades

"És una sorpresa. No sé que ha passat, però al final s'ha vist que és veritat que em va impactar un projectil llançat per una arma policial. No sé per què ho han negat sempre. Només calia investigar una mica, com el jutge, que ha avalat que em va impactar una pilota de goma", va assegurar ahir a EL PERIÓDICO Quintana. 

"Tindran planificada la seva defensa, però a nosaltres ens va molt bé que l'advocada ho hagi dit en una vista de l'audiència. Les seves paraules evidencien que van ser els mossos i fins ara ho han negat", va afirmar Quintana. ¿És possible que vulguin un acord?. "És possible, però de moment no hi ha res", respon la víctima. ¿Ho acceptaria? "Depèn de les condicions i de moltes coses. L'important és el que l'advocada ha reconegut", va dir.