UNA DESENA DE REGISTRES

Operació policial contra la màfia xinesa a Barcelona, Badalona i Santa Coloma

Hi ha una vintena de detinguts per prostituir noies, facilitar la immigració il·legal, falsedat documental i tràfic de drogues

La Guàrdia Civil s’emporta diverses dones aquest dimarts després d’haver sigut suposadament víctimes de prostitució a Barcelona per una xarxa de màfia xinesa.

La Guàrdia Civil s’emporta diverses dones aquest dimarts després d’haver sigut suposadament víctimes de prostitució a Barcelona per una xarxa de màfia xinesa. / ELISENDA ROSANAS / ACN

1
Es llegeix en minuts

Un centenar d'agents de la Guàrdia Civil estan portant a terme des de les sis d'aquest matí una operació contra una xarxa de delinqüents d'origen xinès dedicada a la facilitació de la immigració il·legal, la falsedat documental, el tràfic de drogues i el tràfic d'éssers humans.

Els agents han practicat una dotzena de registres a BarcelonaBadalona Santa Coloma de Gramenet als domicilis dels integrants de la banda, que també utilitzaven aquestes vivendes com a prostíbuls, han informat fonts pròximes a la investigació.

La denominada operació Tratov per desarticular aquesta organització criminal està dirigida pel Jutjat d'Instrucció número 21 de Barcelona. La investigació d'aquest cas està a càrrec de la Unitat Orgànica de la Policia Judicial de la Guàrdia Civil a Barcelona amb el suport d'unitats centrals de Madrid i la col·laboració de l'Europol.

Notícies relacionades

L'operació continua oberta i, a més de les detencions, s'han efectuat diverses identificacions de les persones que hi havia als domicilis registrats.

Més informació ben aviat

Temes:

Màfia