AL TARAJAL

Rescatat un nen que anava a travessar la frontera de Ceuta amagat en una maleta

Els agents van sospitar d'una dona que portava un 'trolley', i l'escàner va revelar el menor de 8 anys al seu interior

Rescatat un nen que anava a travessar la frontera de Ceuta amagat en una maleta

EFE

1
Es llegeix en minuts

La Guàrdia Civil de Ceuta va rescatar aquest dijous un menor immigrant subsaharià de 8 anys, anomenat Abou,  quan anava a ser introduït a Espanya a l'interior d'una maleta de viatge i que va ser detectat per l'escàner de la duana.

Segons ha informat l'institut armat en un comunicat, la intervenció es va produir dijous a les 12.00 hores en el servei de control i reconeixement de persones i vehicles que pretenen accedir a Ceuta procedents del Marroc per la duana terrestre del Tarajal.

Els agents van sospitar d'una dona que portava una maleta 'trolley', que van fer passar per l'escàner ubicat a les dependències de la Guàrdia Civil, i van observar una figura humana a l'interior de l'equipatge.

EN MAL ESTAT

A l'obrir immediatament la maleta, van rescatar un menor subsaharià de 8 anys, a qui es va prestar atenció per l'estat que presentava "i que podria haver originat un final tràgic", segons el comunicat de l'institut armat.

Seguidament, es va detenir la dona que portava la maleta, una súbdita marroquina de 19 anys i resident a la localitat de Castillejos.

Notícies relacionades

Cap a les 13.30 hores els agents que continuaven als controls d'accés a la ciutat van interceptar un individu de Costa d'Ivori, proveït de permís de residència a Las Palmas de Gran Canaria, que va acabar reconeixent que el menor que va ser rescatat de la maleta era el seu fill.

El menor ha sigut posat a disposició de la Fiscalia de Menors, i el seu pare està detingut.

Temes:

Ceuta