NENA DE 14 ANYS

Apunyalada una menor en un institut de Valladolid al repel·lir un intent d'abús

Un home aliè al centre va intentar assaltar-la als lavabos i la va ferir amb una navalla

1
Es llegeix en minuts

Una nena de 14 anys, alumna de l'Institut d'Educació Secundària La Merced de Valladolid, ha resultat ferida per arma blanca a l'intentar repel·lir, suposadament, un intent d'abús per part d'un home que l'esperava als lavabos del centre.

Els fets han passat poc abans de les 10.25 hores, que és quan el Servei d'Emergències 112 ha sigut informat de les ferides per arma blanca sofertes per una alumna de La Merced, centre escolar situat al carrer del mateix nom.

En la seva primera versió dels fets, la víctima ha explicat que a l'entrar als lavabos del centre un home d'entre 20 i 30 anys que no coneixia, amb ulleres, l'ha abordat amb la pretensió de besar-la i amenaçant-la amb un ganivet.

Notícies relacionades

La nena, en el seu intent de desarmar l'assaltant, ha resultat ferida amb talls en una mà i una cama, si bé ha aconseguit fer fugir l'agressor.

Després dels fets, la sala d'operacions del 112 ha donat avís de l'incident a la Policia Local, el Cos Nacional de Policia i Emergències Sanitàries-Sacyl, que ha enviat una ambulància de suport vital bàsic. La ferida ha sigut inicialment atesa i traslladada a l'Hospital Clínic Universitari.