A LA GRAN BRETANYA

Donant amb dues hores de vida

El petit Teddy havia de néixer sense el crani format però els seus pares van decidir que la seva curta vida podria servir de molt

La història del nadó Teddy que ha commocionat el món. / periodico

1
Es llegeix en minuts

A vegades hi ha històries que permeten recuperar la fe en la humanitat. Aquesta n'és una. Teddy era un nadó que estava a punt de néixer amb Anencefàlia, o el que és el mateix, amb el seu crani encara sense formar. Els seus pares, malgrat que el naixement i la vida del seu fill estaven en perill, van decidir seguir endavant amb l'embaràs. 

Així que el petit Teddy i el seu germà bessó van néixer. La seva vida va durar escassament 100 minuts, "els 100 minuts més especials que mai hem tingut", expliquen els seus pares a 'Mirror'.

Conscients que la vida del seu fill no seria gaire llarga, els seus pares, Jess Evans i Mike Houlston, van decidir que el naixement de Teddy no fos en va. Els petits òrgans de Teddy serien donats perquè una altra vida es pogués salvar.

Notícies relacionades

"Va viure i va morir com un heroi. No puc estar més orgullós del meu fill", diuen els pares. Els metges van preparar ràpidament un quiròfan i li van extreure a Teddy els ronyons i les vàlvules del cor. Teddy s'havia convertit en el donant més jove de la Gran Bretanya.

El seu ronyó va ser trasplantat dies després per salvar la vida d'un pacient amb insuficiència renal i la història del petit Teddy serveix d'inspiració per a tothom.