Lufthansa publica les seves condolences a la premsa espanyola, francesa i alemanya

El comunicat subratlla el seu agraïment "pel seu suport i l'ajuda" a les persones que col·laboren amb l'aerolínia

1
Es llegeix en minuts

El president de LufthansaCarsten Spohr, i el portaveu de la seva filial de baix cost GermanwingsThomas Winkelmann, han reiterat el seu condol als familiars de les víctimes de l'A-320 amb un anunci a la premsa espanyola, francesa i alemanya aquest dissabte.

"La inconcebible pèrdua de 150 vides ens ha causat el més profund dolor. El nostre més sentit condol, les nostres oracions i els nostres pensaments estan amb tots els familiars i amics dels nostres passatgers i companys", han afirmat en un comunicat publicat en mitjans dels tres països, entre ells, EL PERIÓDICO.

El text, firmat per tots dos en nom de tots els empleats del grup Lufthansa, subratlla el seu agraïment "pel seu suport i l'ajuda als milers de persones que col·laboren amb nosaltres des de FrançaEspanyaAlemanya i molts altres països del món".

TRAGÈDIA AÈRIA

Notícies relacionades

L'avió de Germanwings, que cobria el trajecte entre Barcelona i Düsseldorf, es va estavellar aquest dimarts als Alps, després que el copilot, de forma aparentment voluntària, accionés el sistema de descens, bloquegés l'accés del comandant a la cabina i no respongués a les advertències de la torre de control.

La fiscalia federal de Düsseldorf va comunicar divendres que els registres practicats en les dues vivendes que freqüentava el copilot Andreas Lubitz apunten que va estripar una baixa mèdica per a aquell dia i va ocultar la seva malaltia a l'aerolínia. A la regió alpina on es va estavellar l'aparell prossegueixen les tasques de recuperació de les restes dels passatgers, del fusellatge i de la segona caixa negra.