Al municipi d'Almazán

Ferida una noia de 24 anys al ser apunyalada per la seva exparella a Sòria

El presumpte agressor tenia una ordre d'allunyament

1
Es llegeix en minuts

Una dona de 24 anys està estable després de ser apunyalada Almazán (Sòria), presumptament per la seva exparella, de 36 anys, amb qui té una filla de 4 anys, segons ha confirmat l'alcalde de la ciutat, José Antonio de Miguel.

De Miguel ha explicat que els fets van tenir lloc al voltant de les 19.00 hores al cèntric carrer de Gran Vía de Sòria, i des d'aleshores  el presumpte agressor continua desaparegut, tal com ha constatat la Subdelegació del Govern.

La noia, de nacionalitat romanesa i que treballa en un bar del mateix carrer on va ser apunyalada, va rebre diverses punyalades, i va ser  traslladada al centre de salut d'Almazán, en un primer moment, i posteriorment a l'hospital Santa Bárbara de la capital, on va ser intervinguda quirúrgicament.

La Subdelegació del Govern ha informat aquest mateix matí que la dona està "estable i conscient".

Segons ha declarat l'alcalde, el presumpte autor de l'agressió amb arma blanca, de nacionalitat hondurenya, tenia una ordre d'allunyament per uns fets que van ser denunciats al voltant del mes de setembre.

Notícies relacionades

Aquest home, a qui la Guàrdia Civil continua buscant, resideix a Almazán des de fa uns quants anys, treballa en una empresa de subministrament de begudes i té altres fills d'una relació anterior, tal com ha explicat De Miguel.

Segons ha informat la Subdelegació del Govern de Sòria aquest divendres a primera hora, el presumpte agressor continua sense aparèixer. Cap a les 7.00 hores, la Guàrdia Civil ha trobat estacionada a Almazán una furgoneta propietat d'aquest home de 36 anys, una Ford Transit que buscava la Benemèrita.