A LA XINA

Un home sobreviu a tres atropellaments seguits

Malgrat aquest increïble succés, l'home es manté estable i millora favorablement de les fractures a les costelles

El vídeo que mostra com es pot sobreviure a tres atropellaments seguits. / periodico

1
Es llegeix en minuts

Sembla mentida però no ho és. Un home és atropellat fins a tres vegades seguides i aconsegueix salvar la vida. L'accident es va gravar a la Xina

L'home caminava desorientat per una carretera mentre intentava travessar d'un costat a l'altre. Arriba un punt en què el protagonista s'atura i és quan se succeeixen els esdeveniments. Primer passa una furgoneta a gran velocitat que el toca lateralment i el fa caure. Però el pitjor encara havia d'arribar.

Amb l'home a terra, torna a passar un altre vehicle a més velocitat que li passa literalment per damunt. El ferit queda a terra, immòbil, però encara no havia acabat el seu infern.

Notícies relacionades

Dues persones aconsegueixen aturar un cotxe a escassos metres del cos de l'home i van a rescatar-lo. No obstant, un nou conductor ve a gran velocitat i és incapaç de frenar l'automòbil. Això provoca que piqui el primer vehicle i que torni a atropellar l'home ferit.

ACONSEGUEIX SALVAR LA VIDA

Encara que costi de creure, l'estat de l'home en qüestió és estable. Traslladat a un hospital de la ciutat, actualment es recupera favorablement de diverses fractures a les costelles. Les autoritats xineses expliquen que l'home estava confús i no sabia què feia. És un miracle que hagi salvat la vida.