El drama de la immigració

Fins a 330 subsaharians intenten entrar a Ceuta per la frontera d'El Tarajal

L'accés ha quedat tallat durant més de dues hores i a les 7.30 s'ha permès la circulació

1
Es llegeix en minuts

Al voltant de 330 immigrants subsaharians han intentat aquesta passada matinada accedir a Ceuta per la frontera d'El Tarajal, encara que han estat continguts per les forces marroquines i aquest accés ha quedat tallat durant més de dues hores.

Segons han informat a Europa Press fonts policials, un primer intent s'ha produït cap a les 5.00 hores, quan uns 230 immigrants han volgut accedir a territori espanyol per aquesta frontera.

Notícies relacionades

Uns minuts després, segons el mateix relat policial, ho han intentat un centenar més, encara que les forces de seguretat marroquí en aquest lloc han aconseguit evitar l'entrada. Així, només les citades fonts apunten a la possibilitat que dos hagin entrat pel perímetre i no per El Tarajal.

Per part espanyola, s'han desplegat efectius de la Guàrdia Civil i de la UIP de la Policia Nacional, però que no han hagut de participar en retenció dels immigrants. Sí que s'han encarregat del tancament de la frontera, que va quedar reoberta a les 7.30 hores per als vianants i una hora després ha tornat a la normalitat.

Temes:

Ceuta Tarajal