ESCÀNDOL ALS ESTATS UNITS

Una nena, expulsada d'un restaurant KFC perquè les seves cicatrius "espantaven els clients"

La franquícia de menjar ràpid ha obert una investigació i ha abonat 22.000 euros per cobrir el tractament de la petita

La menor té la cara desfigurada després de patir l'atac de tres gossos pitbull l'abril passat

Foto de Victoria mesos abans de patir l’atac.

Foto de Victoria mesos abans de patir l’atac. / FACEBOOK: VICTORIA'S VICTORIES

1
Es llegeix en minuts

Una nena de tres anys, en fase de recuperació després de ser atacada brutalment per tres pitbulls el mes d'abril passat, va ser "convidada" a abandonar un establiment de la cadena de menjar ràpid Kentuky Fried Chicken (KFC) a Jackson (Mississipí, EUA) perquè "la seva cara espantava els altres comensals", segons publica 'The Huffington Post'.

Els familiars de la petita Victoria Wilcher van denunciar l'incident  al seu compte de Facebook, que ja havien obert per documentar les seves millores durant el període de rehabilitació, amb el missatge: "¿T'espanta aquesta cara?", al costat d'una foto de la nena somrient. "Doncs aquesta preciosa cara", continua dient el missatge, "va ser expulsada d'un KFC la setmana passada per espantar els altres clients".

Notícies relacionades

El portaveu de la franquícia ha emès un comunicat en què anuncia que obriran una investigació per aclarir el que ha passat. A més, la companyia ha abonat 30.000 dòlars (uns 22.000 euros) per cobrir el tractament de Victoria.

Un atac gairebé fatal

L'incident va tenir lloc al comtat de Simpson (Mississipí, EUA), quan Victoria visitava el seu avi. Els tres gossos, de la raça pitbull, van aconseguir entrar a la casa, es van abraonar sobre la nena i li van causar greus ferides de la cara als peus. Finalment, i malgrat el tractament, Victoria va perdre un ull i la mobilitat de la part dreta de la cara, parcialment desfigurada per les cicatrius. 

Temes:

Franquícies