el 29 de març, de 20.30 a 21.30 hores

Spiderman també desconnectarà els llums a L'Hora del Planeta

El superheroi de Marvel substitueix aquest any Jessica Alba com a ambaixador de la iniciativa ecològica impulsada per WWF

La cita, nascuda el 2007 a Sydney, ha anat creixent cada any; actualment se celebra en 7.000 ciutats de 154 països

L’home aranya de Marvel convida a participar en la iniciativa de WWF, dissabte que ve 29 de març. / periodico

2
Es llegeix en minuts

En la seva pròxima aventura cinematogràfica, Spiderman lluitarà contra Electro, un malvat que té com a poder l'electricitat.... i també desconnectarà els llums a L'Hora del Planeta, una iniciativa de WWF per ser més ecològics.

El personatge al qual dóna vida Andrew Garfield es converteix en el primer superheroi ambaixador de L'Hora del Planeta i llançarà al món un missatge clar: "Un gran poder implica una gran responsabilitat, i les persones poden usar els seus poders per salvar el planeta".

La cita amb el planeta d'aquest any se celebrarà el dissabte 29 de març de les 20.30 a les 21.30 hores, en què s'anima a apagar els llums i reduir el consum elèctric. "Spiderman demostra que tots podem ser superherois si aprofitem el nostre potencial", diu Andrew Garfiel.

Projectes mediambientals

Altres protagonistes de la pel·lícula 'The Amazing Spider-Man 2: El poder de Electro', com Emma Stone i Jamie Foxx, així com el director Marc Webb, també han unit les seves forces per recolzar aquest moviment global i aprofitar el poder de la gent per recaptar fons per a projectes mediambientals en diferents punts del planeta.

"M'enorgulleix que Spider-Man sigui el primer ambaixador superheroi de L'Hora del Planeta perquè ell demostra que tots podem ser superherois si aprofitem el nostre potencial", assegura Garfield.

Andy Ridley, CEO i cofundador de L'Hora del Planeta, i Jeff Blake, president de Màrqueting i Distribució Mundial de Sony Pictures Entertainment van fer públic l'anunci amb motiu del llançament de Earth Hour Blue, una nova plataforma digital de microdonacions i acció col·lectiva creada per implicar gent de tot el món a implicar-se en l'apagada mundial de L'Hora del Planeta. Gràcies a la secció de finançament col·lectiu de la nova plataforma els participants podran col·laborar per oferir forns eficients a famílies a Madagascar, ajudar comunitats a les Filipines a construir vaixells de fibra de vidre resistents a impactes climàtics com el tifó 'Haiyan' o recaptar fons per preservar l'icònic parc natural Table Mountain a Sud-àfrica, i molts projectes més s'iniciaran pròximament.

Notícies relacionades

"L'Hora del Planeta et dóna l'oportunitat de motivar qualsevol, fins i tot una sola persona i va molt més enllà d'una simple hora. Tenen projectes molt interessants que sorgeixen de la gent, a favor del planeta, i el seu abast és global," explica Emma Stone. L'Hora del Planeta és més que una hora en què apagues els llums; es tracta de gent en tot el món que durant tot l'any suma el seu esforç per millorar el planeta. Mai subestimis el teu poder, mai subestimis el que pots fer", afirma Jamie Foxx, l'actor que encarna el malvat Electro.

L'any passat, l'ambaixadora de L'Hora del Planeta va ser Jessica Alba; la iniciativa, que va néixer el 2007 a Sidney, ha anat creixent any rere any i actualment inclou milions de persones diferents de 7.000 ciutats i pobles i 154 països i territoris.