FLAMES AL MARESME

Un incendi d'hivernacles a Vilassar de Mar obliga a desallotjar set persones

El foc ha quedat estabilitzat després que els Bombers de la Generalitat hagin utilitzat 14 dotacions terrestres i dos helicòpters

Bombers de la Generalitat, en un dels hivernacles calcinats, aquest dijous. / ACN

Bombers de la Generalitat, en un dels hivernacles calcinats, aquest dijous.
Un helicòpter de Bombers de la Generalitat tira aigua sobre les flames, aquest dijous.

/

1
Es llegeix en minuts

Un incendi en uns hivernacles a Vilassar de Mar (Maresme) ha obligat aquest dijous a desallotjar set persones de cases pròximes mentre els Bombers de la Generalitat treballen en l'extinció del foc.

Segons han informat els Bombers de la Generalitat, el foc ha estat estabilitzat al voltant de dos quarts de cinc de la tarda, i han treballat en l'extinció del foc 14 dotacions terrestres i dos helicòpters dels bombers.

L'incendi s'ha declarat en uns hivernacles propers al parc aquàtic Isla Fantasia, i els bombers han seguit remullant el material cremat per poder donar el foc per extingit. El foc ha cremat tres hivernacles de dues finques

Fort vent

Notícies relacionades

El cap de la Regió Metropolitana Nord de Bombers, David Borrell, ha explicat que el fort vent ha dificultat les tasques d'extinció perquè el foc s'ha propagat molt ràpidament cap a les vivendes.

No obstant, les flames no han arribat a les vivendes perquè l'incendi s'ha pogut estabilitzar abans. No hi ha hagut danys personals i només s'han hagut de lamentar danys en les infraestructures agrícoles.