Detinguda una família per vendre cocaïna al seu bar de Caldes de Montbui

La mare controlava el negoci i el seu marit i el seu fill vigilaven, segons els Mossos

1
Es llegeix en minuts

Els Mossos d'Esquadra han desmantellat un punt de venda de cocaïna i haixix en un bar de Caldes de Montbui i han detingut el matrimoni que el regentava i el seu fill de 18 anys, ha informat aquest dilluns la policia catalana.

La investigació va començar al setembre arran del coneixement que des de l'establiment es podia estar venent droga, i els agents van iniciar una sèrie de vigilàncies en què van comprovar que la gent que entrava i sortia es quedava poca estona al bar i fins i tot no consumia.

Diversos testimonis van avalar les sospites de la policia, i els agents van determinar que la mare exercia de cap del negoci i era qui entregava la substància després que li paguessin, mentre que el seu marit i el seu fill feien feines de vigilància i suport.

Notícies relacionades

Quan el bar estava tancat, servien els seus clients més habituals i de confiança des del seu propi domicili, i la responsable del bar acceptava com a mitjans de pagament telèfons mòbils, càmeres de fotos, ulleres de sol i joies.

Els agents van fer un registre al bar, on van trobar bitllets fraccionats, haixix, ampolles buides amb embolcalls de plàstic que s'utilitzen per a la droga, joies i mòbils, i la detinguda va intentar fer desaparèixer la droga llançant-la en una galleda d'aigua; els tres arrestats, d'origen magribí, van quedar en llibertat amb càrrecs després de passar a disposició judicial.