Les promocions per als lectors

EL PERIÓDICO estrena el Club del Subscriptor

Els abonats del diari disfrutaran dels avantatges culturals que ofereix el TR3SC

El carnet de soci permet un estalvi de fins al 40% en espectacles

EL PERIÓDICO estrena el Club del Subscriptor_MEDIA_1

EL PERIÓDICO estrena el Club del Subscriptor_MEDIA_1

2
Es llegeix en minuts
EL PERIÓDICO
BARCELONA

El compromís i la fidelitat envers els lectors és el lema que EL PERIÓDICO DE CATALUNYA manté com a guia per celebrar el seu 35è aniversari. I és precisament als lectors més fidels, als subscriptors, que demostren la reciprocitat d'aquest compromís, a qui ofereix el millor regal d'aniversari: el Club del Subscriptor d'EL PERIÓDICO.

Coincidint amb aquesta efemèride, Ediciones Primera Plana, editora del diari, ha segellat un acord amb el TR3SC pel qual aquest club de cultura es converteix també en el club d'EL PERIÓDICO, de manera que tots els abonats del diari que tinguin una subscripció mínima de 99 euros a l'any podran disfrutar dels importants avantatges d'aquest col·lectiu.

Els lectors beneficiats ja estan rebent aquest mes la comunicació en què se'ls dóna la benvinguda al Club del Subscriptor. Després d'aquesta primera notificació, rebran gratis el carnet que els acredita com a socis. La validesa de la targeta de soci és d'un any, i serà renovada automàticament sempre que la subscripció al diari també sigui prorrogada. L'oferta no és només per als que ja són subscriptors del diari, sinó que podran disfrutar de tots els avantatges d'aquest club els lectors que d'ara endavant se subscriguin a una modalitat d'abonament d'almenys 99 euros.

El TR3SC ofereix informació, avantatges i propostes culturals exclusives en teatre, concerts, cine, òpera, llibres i oci a tot Catalunya. Els avantatges poden ser en forma de descomptes permanents, puntuals d'última hora, sortejos i activitats exclusives.

El club de cultura compta a més a més amb una àmplia varietat de propostes en llibres, gastronomia i activitats infantils. En aquest sentit, s'ha de subratllar que el carnet és vàlid per a dues persones en les ofertes generals, i per a quatre en el cas d'espectacles per a nens.

Els avantatges de pertànyer a aquest club són evidents i especialment beneficioses per als lectors amants de la música, el teatre i el cine. Les ofertes que presenta el club TR3SC en l'àmbit de les arts escèniques tenen un descompte mínim del 10% sobre el preu base, i són molt habituals ofertes de fins al 40% de rebaixa. En el cas dels concerts i de les actuacions musicals, el descompte habitual és del 15%, però són comunes també ofertes del 25% i el 30% d'estalvi. En cine són freqüents les ofertes de 2x1.

ESTALVI DE FINS A 200 EUROS / En aquest escenari, un subscriptor que per norma general gasti uns 50 euros al mes en oci és fàcil que al cap de l'any estalviï entre 60 i 200 euros si utilitza les ofertes que l'ara Club del Subscriptor d'EL PERIÓDICO posa a la seva disposició.

Notícies relacionades

En l'edició impresa del diari, concretament a les pàgines de la cartellera, es pot consultar cada dia, a partir d'avui mateix, una selecció dels espectacles més destacats de la jornada. Igualment es pot obtenir aquesta informació a la web del TR3SC (www.tresc.cat).

A més a més d'aquests espais d'informació, els socis podran estar directament informats a través del seu correu electrònic si s'apunten a la newsletter diària que el club envia als seus associats. En aquest comunicat es destaquen diàriament les ofertes més interessants del dia i les novetats que es van incorporant al catàleg del club.