ICV-EUiA exigeix que Espadaler doni explicacions sobre la detenció del periodista Bertran Cazorla

Els ecosocialistes demanen una investigació per aclarir les circumstàncies de la detenció

1
Es llegeix en minuts

ICV-EUiA ha exigit aquest dissabte al Departament d'Interior que obri una investigació per aclarir les circumstàncies de la detenció del periodista Bertran Cazorla, que assegura haver estat maltractat en comissaria, i que el conseller Ramon Espadaler comparegui al Parlament per donar explicacions. També ha anunciat que demanarà al Parlament l'obertura d'una investigació per aclarir si el periodista ha estat víctima d'abusos policials i, en el seu cas, que s'exigeixin responsabilitats.

Notícies relacionades

En un comunicat, el diputat d'ICV-EUiA Jaume Bosch ha estat en contacte amb el 'conseller' d'Interior, Ramon Espadaler, mentre ha durat la detenció, i els diputats d'ICV-EUiA Josep Vendrell i David Companyon s'han desplaçat a la comissaria de les Corts per interessar-se per la situació del periodista.

Per aclarir el que ha passat, ICV-EUiA demanarà al Parlament que el conseller d'Interior i el director dels Mossos, Manel Prat, compareguin davant la comissió d'Interior, a més de presentar diverses preguntes i sol·licitar formalment l'obertura d'un expedient informatiu sobre els fets.