EL PERIÓDICO suma 5.000 lectors més

L'aposta pel periodisme compromès porta el diari a tenir 613.000 seguidors a tot Espanya, segons l'últim EGM

Campanya ’Per a gent compromesa’. / EL PERIÓDICO

1
Es llegeix en minuts

L'aposta d'EL PERIÓDICO DE CATALUNYApelperiodisme compromès ja té la seva recompensa. Les dades de l'últim Estudi General de Mitjans (EGM) confirmen el seu encert al certificar un increment de 5.000 lectors respecte a l'informe anterior, que es va donar a conèixer al mes de juliol. Després d'aquest creixement, que contrasta amb un retrocés del mateix nombre de 'La Vanguardia', EL PERIÓDICO suma 613.000 seguidors a tot Espanya. A Catalunya, el nombre d'incondicionals d'aquest diari també creix fins a situar-se en els 553.000.

Les dades de la tercera onada de l'EGM també aporten molt bones notícies per aSport, l'esportiu delGrup Zeta. El diari, amb 720.000 lectors, puja un 2,9% i supera 'Mundo Deportivo', que, amb 711.000, perd 9.000 lectors.

L'informe de les audiències igualment aporta bones dades per als rotatiusregionals del Grup Zeta: el diariCórdobaguanya 10.000 lectors, iMediterráneo, 13.000.

Pujada 'on line'

Notícies relacionades

La web del diari també té molts motius per a la satisfacció. Mentre que l'audiència del mitjà a internet creix un 3,6% i l'accés a diaris 'on line' ho fa en un 1,3%, el nostre lloc (www.elperiodico.cat) creix un 9,6%, fins a arribar als 869.000 internautes. Amb aquest nivell de seguiment, se situa com el quart diari 'on line'}d'informació general de pagament dels controlats per EGM. La classificació l'encapçala 'El País', amb 3,8 milions de seguidors.

Les dades d'audiència referides a internet, que corresponen al període comprès entre el setembre i mitjans del novembre, avalen la decisió d'EL PERIÓDICO DE CATALUNYA de potenciar la seva web, amb més i millor informació, una última hora rigorosa, ràpida i contrastada, més participació dels lectors, i una clara millora dels continguts multimèdia. Gràcies a aquests canvis, la confiança dels internautes no ha deixat de créixer registre rere registre.