Un vídeo mostra com els vigilants de la festa de Halloween van tractar de treure als atrapats al passadís

El jutge rep l'atestat policial sobre l'allau del Madrid Arena, que va causar la mort de quatre noies

Imatges de com es va intentar treure les persones del túnel del Madrid Arena / periodico

1
Es llegeix en minuts

Gairebé una setmana després de la tràgica festa deHalloween delMadrid Arena, segueixen apareixent imatges que retraten l'angoixa que es va viure en l'allau humana que va causar la mort de quatre noies. Un dels últimsvídeos difosos a les xarxes socials mostra com diversos vigilants tracten de treure del passadís fatídic als atrapats per l'estampida.

A l'audiovisual, gravat amb un telèfon mòbil i publicat a Youtube per l'usuari Enfermatico1, es veuen els esforços del personal de seguretat per rescatar els joves entre els crits d'alguns d'ells en moments de gran tensió.

Recinte precintat

Notícies relacionades

Per una altra part, el jutjat que investiga el cas ha rebut a última hora del matí d'aquest dimarts l'atestat policial sobre els fets, segons fonts del Tribunal Superior de Justícia de Madrid citades per l'agència Efe.

Després de rebre l'informe policial, el titular del jutjat d'Instrucció número 51 deMadrid, Eduardo López Palop, que s'encarrega de la investigació a l'estar de guàrdia el dia del succés, començarà "en el moment processal oportú" amb la presa de declaració de persones relacionades amb la macrofesta. El jutge ha comunicat als cossos i forces de seguretat de l'Estat que ha de mantenir-se "sine die" el precinte delMadrid Arena fins que porti a terme una inspecció ocular del lloc, per a la qual encara no hi ha data, que es coneixerà en el seu moment.

Temes:

Madrid Arena