L'alcaldessa anuncia que Madrid deixarà de cedir espais públics per a macrofestes com la de Halloween

Ana Botella compareix per donar explicacions de la festa mortal al Madrid Arena

Ana Botella: Mai més edificis i instal·lacions municipals tornaran a ser llogats per a aquest tipus d’actes. / periodico

1
Es llegeix en minuts
MAYKA NAVARRO / Madrid

L'alcaldessa de Madrid,Ana Botella, ha anunciat que l'ajuntament deixarà de cedir espais municipals per a esdeveniments com latràgica macrofesta de HalloweenalMadrid Arena, on es va produir unaallau mortal. Tres noies van morir i dos més van resultar ferides.

El delegat d'Economia, Ocupació i Participació Ciutadana de l'Ajuntament de Madrid, Pedro Calvo, ha explicat en roda de premsa que totes les festes previstes en instal·lacions municipals, inclosa una de ja acordada abans de final d'any, han quedat suspeses, però que sí que s'hi podran fer concerts.

El concert del 'dj' alemany de música electrònica Boys Noize, previst per dijous, 8 de novembre, al Pabellón Satélite, connectat al Madrid Arena, ja s'ha suspès aquest matí.

Calvo ha assenyalat que dimecres que ve estava prevista la celebració d'un consell d'administració de la societat Madrid Espacios y Congresos per a l'aprovació del projecte de pressupostos que s'ha de remetre a la Delegació d'Hisenda i que allà proposarà la supressió d'aquests esdeveniments.

A més, traslladarà l'anunci de l'alcaldessa de Madrid, Ana Botella, que ha assegurat aquest divendres que mentre ella sigui regidora de la capital no es permetran més macrofestes en edificis o instal·lacions municipals.

Gent asseguda 

Notícies relacionades

En aquest punt, Calvo ha matisat que sí que es podran celebrar concerts que no siguin d'aquestes característiques i que, per exemple, se celebrin amb butaques, cadires o gent asseguda. "No tenen la mateixa consideració i, per tant, les mateixes conseqüències", ha indicat el delegat madrileny.

Calvo ha insistit que tots els esdeveniments que estaven previstos realitzar-se amb l'empresa organitzadora de la festa de dimecres, Diviertt, i "tots els esdeveniments que s'havien parlat amb qualsevol altra empresa", inclosa una per abans de final d'any, queden suspesos.