DAVANT LA POLICIA NACIONAL

Denunciada la violació d'una nena de 15 anys en un centre de menors a Huelva

Tres interns la van drogar per aprofitar-se'n, segons la denúncia

1
Es llegeix en minuts

Els pares d'unanena de 15 anys han denunciat davant laPolicia Nacional que la seva filla ha estat víctima d'unaagressió sexual al centre educatiu Ciudad de los Niños, aHuelva,on està interna, per part, suposadament, d'altres interns.

La denúncia va ser interposada diumenge passat i les proves mèdiques practicades a la menor aquell mateix dia a l'hospital Juan Ramón Jiménez confirmen que "té ferides internes als òrgans sexuals".

La mare de la nena, Mercedes Soriano, ha fet constar en la denúncia interposada davant la Policia que els fets van passar diumenge cap a la una de la matinada. La seva filla, que està interna en aquest centre des de fa quatre anys, va tornar a la Ciudad de los Niños cap a les 21.00 hores després d'haver passat tot el dia amb la seva família.

Després de sopar i estar una estona a la seva habitació va decidir anar a la cuina per prendre un got d'aigua, i hi va trobar tres joves interns, un dels quals li va donar el got d'aigua. Soriano assegura que, segons la versió de la seva filla, després de prendre's el got d'aigua va començar a "notar-se cansada i marejada", i per això pensa que "li podrien haver tirat alguna cosa a la beguda" i va decidir anar-se'n al llit.

Estat d'atordiment

Notícies relacionades

Un cop allà, cap a la una de la matinada, "va notar que hi havia algú al seu costat, al seu llit, i que l'estava tocant, si bé li va ser impossible defensar-se per l'estat d'atordiment en què es trobava", ha indicat la mare.

Soriano ha indicat que durant els quatre anys que la seva filla fa que està interna al centre no ha tingut problemes, si bé "ens ha explicat a nosaltres i al fiscal que aquests tres joves de qui ella sospita feia temps que la buscaven i la miraven". La fiscalia ha autoritzat la nena a abandonar temporalment el centre per rebre suport psicològic.