PLA DE REHABILITACIÓ DEL CARRER DE SANT RAMON

L'Ajuntament de Barcelona compra la finca on hi ha el meublé de Carmen de Mairena

L'adquisició forma part del projecte per acabar amb els problemes derivats de la prostitució, venda de drogues, sobreocupació de vivendes i degradació

Carmen de Mairena, el setembre del 2010, al balcó de la vivenda on llogava habitacions a prostitutes.

Carmen de Mairena, el setembre del 2010, al balcó de la vivenda on llogava habitacions a prostitutes. / RICARD CUGAT

1
Es llegeix en minuts

L'Ajuntament de Barcelona ha adquirit enpropietatl'edifici número 6 del carrer Sant Ramon, onCarmen de Mairenaha tinguthabitacions llogades a prostitutes, en ple barri del Raval, han confirmat a Europa Press fonts municipals.

La mesura forma part de les decisions preses per l'Àrea de Conservació i Rehabilitació dels carrers Sant Ramon i Robadors peracabar amb els problemes derivats de la prostitució, venda de drogues, sobreocupació de vivendes i degradació.

El projecte inclou la possibilitat d'expropiar algunes finques, cosa que ha començat amb lacompra de la fincaon Carmen de Mairena havia instal·lat el seumeublé, i l'Ajuntament preveu realitzar l'últim tràmit aquest dimarts inscrivint-la al Registre de la Propietat.

Propietat de la Delegació d'Hisenda

Notícies relacionades

Quan el consistori va presentar al febrer el projecte per a Sant Ramon i Robadors, la finca pertanyia a laDelegació d'Hisendade Catalunya, perquè el propietari havia mort sense que tingués hereus, segons havia comprovat l'Ajuntament.

A l'àrea hi ha unes 616 vivendes concentrades en 63 edificis, i l'Ajuntament preveu que el 10% acabaran expropiades, operació que al febrer es calculava que suposarà10,4 milions d'euros d'inversió, a la qual se sumaran 9,7 milions més per rehabilitar vivendes.