Anàlisi

Zombis

1
Es llegeix en minuts
Artemio Baigorri

Després de cent telediaris amb prou feines sabem de qui són els acampats de maig, aquesta celebració que succeeix les Creus de maig que en la cristiandat van substituir els Pals de maig. En temps de la deessa Maia es clavaven a la terra, com fal·lus de déus, per fecundar-la i que donés bones collites; al voltant se celebraven orgies i s'escollia la dona més bella com a Maia, i l'home més ben plantat com a déu del cel que fecunda la terra mare.

Als de la caverna mediàtica els hauria encantat el punt de les orgies, per donar-los canya, però els nostres acampats són gent suau,slow, pace…Les visites nocturnes que buscaven la marxeta dels 70 es trobaven noies i nois embrancats en les inacabables discussions pròpies de l'assemblearisme. Però quan les teories es limiten a les sospites deHassel, Sampedroi altres que accepten sistema com a animal de companyia (i de facturació), hi ha poca cosa per debatre. L'afer del materialisme i empiriocriticisme tenia prou teca per a tot un curs, però el concepte d'indignació s'acaba en una exhalació.

Notícies relacionades

I com que no hi ha sublimació, ens trobem a la nit un grup dechuecansacorralant l'alcalde de Madrid i la seva família per no permetre'ls fer soroll el Dia de l'Orgull Gai. A l'alba un grup de pacífics acampats es llancen inopinadament a ocupar el Palau d'Hivern, i els polítics han de ser rescatats per les Forces Aèries Catalanes.

I és que una altra teoria possible és la delsWalking Deads: encara que el moviment de maig va morir després de les eleccions (la societat espanyola en va prendre nota, i punt), moltes acampades encara no ho saben, i es mouen com si tinguessin vida.

Temes:

Indignats