REACCIONS A LA CÀRREGA A PLAÇA DE CATALUNYA

El PSC acusa el conseller Felip Puig d'extralimitar-se a l'ordenar la intervenció policial

Joan Ferran assenyala que el titular d'Interior ha evidenciat la seva "incapacitat de negociació i diàleg"

1
Es llegeix en minuts
AGÈNCIES / Barcelona

La intervenció de la policia en l'acampada de plaça de Catalunya ja ha rebut les primeres crítiques. El PSC ha carregat contra el conseller d'Interior, Felip Puig perquè "s'ha extralimitat" amb els indignats. El diputat socialista Joan Ferran ha assenyalat que Puig ha evidenciat la seva "incapacitat de negociació i diàleg".

 Segons Ferran, amb l'actuació d'aquest divendres, el titular d'Interior ha demostrat "una falta de perícia que ha acabat provocant greus problemes per a la ciutat, com el col·lapse de trànsit, comerços tancats o carrers tallats".

Notícies relacionades

"Puig hauria pogut resoldre la concentració pacíficament, sense carregar, dialogant i arribant a acords, però la seva impaciència i la seva poca mà esquerra l'han portat a tirar per la directa en una situació en la qual s'hauria pogut dialogar i pactar", ha apuntat Ferran.

El diputat ha recordat que les tasques de neteja de la plaça i la retirada d'elements perillosos no són per si mateix incompatibles amb el dret de manifestació dels indignats.

Temes:

Indignats