CARES COBERTES AMB GORRES

'El Jueves' torna a publicar al seu web la felicitació de Nadal inspirada en el dibuix dels Prínceps

El setmanari informa que la nadala s'havia retirat de la pàgina durant un parell d'hores per problemes tècnics

1
Es llegeix en minuts
EL PERIÓDICO / BARCELONA

La revista satírica El Jueves ha tornat a publicar al seu web la felicitació de Nadal inspirat en la polèmica caricatura dels prínceps d'Astúries en ple acte sexual que havia retirat a primera hora de la tarda. La il·lustració de la nadala reprodueix el polèmic dibuix de Felip i Letizia amb la novetat que dues gorres de Pare Noel cobreixen el cap dels personatges. La vinyeta original va suposar als seus autors una condemna per injúries.

Notícies relacionades

El setmanari oferia des d'aquest matí als usuaris la possibilitat de remetre la imatge als seus amics per correu electrònic, però a les quatre de la tarda la felicitació ja no estava disponible al web. Fonts de la revista han explicat a EL PERIÓDICO que la nadala s'ha retirat durant un parell d'hores per problemes tècnics.

El dibuix dels Prínceps, en el qual es feia burla de l'anunci del xec nadó que va realitzar el president del Govern, José Luis Rodríguez Zapatero, va provocar el segrest de la revista el divendres 20 de juliol per part del jutge Juan del Olmo, a instàncies de la fiscalia. Finalment, el jutge José María Vázquez Honrubia va condemnar els seus autors, Guillermo Torres i Manel Fontdevila, al pagament de dues multes de 3.000 euros.

Temes:

El Jueves