SUCCESSOS

Venjada a Tirana la mort de dos albanesos a Barberà

1
Es llegeix en minuts
EL PERIÓDICO / BARCELONA

Els agents de la Guàrdia Civil que investiguen la mort a trets de dos ciutadans albanesos el 26 de setembre passat al municipi de Barberà del Vallès (Vallès Occidental) van confirmar ahir que un jove de 16 anys, que segons tots els indicis és germà d'una de les dues víctimes, ha venjat la seva mort matant una dona en una localitat albanesa.

La premsa albanesa, en una informació confirmada després per la Guàrdia Civil, es va fer ressò del fet que Leonora R., una oficial de marina de 47 anys, va rebre cinc trets davant la seva filla petita dissabte passat davant de l'ajuntament de la ciutat costanera de Vlora (Albània). Aquesta dona, segons les indagacions, és la mare d'un dels homicides de Barberà.

El suposat autor dels trets va ser Armando Zanaj, germà d'Elvis Zanaj, un de les dues víctimes a Barberà del Vallès. Segons els diaris de Tirana, va matar la dona perquè era la mare de Sokol R., un dels presumptes assassins del seu germà a la localitat vallesana que continua buscant la Guàrdia Civil.

Tant Elvis Zanaj, que tenia 24 anys, com Nico Delaj, de 30, eren albanesos i estaven suposadament implicats en el tràfic de droga a Espanya, segons la premsa d'Albània, encara que inicialment se'ls va relacionar amb el món de la prostitució.

Notícies relacionades

Fonts de la Guàrdia Civil han informat que estan contrastant les dades amb la policia albanesa per trobar els suposats assassins dels dos albanesos, que van morir tirotejats al costat del seu cotxe a la carretera B-140, al terme municipal de Barberà del Vallès.

La Guàrdia Civil sospitava que es tractava d'una venjança entre bandes de delinqüents, però no es podia imaginar que la revenja es pogués portar a terme a Albània.