VENJANÇA

Un jove de 16 anys venja a Albània l'assassinat de dos homes a Barberà del Vallès

1
Es llegeix en minuts
EFE / BARCELONA

Els agents de la Guàrdia Civil que investiguen la mort a trets de dos ciutadans albanesos el 26 de setembre a Barberà del Vallès (Barcelona) s'han quedat sorpresos al conèixer que un jove de 16 anys, segons sembla germà d'una de les dues víctimes, ha venjat la mort del seu familiar matant una dona en una localitat albanesa.

Segons ha informat la premsa albanesa i han confirmat fonts de la Guàrdia Civil, la dona, Leonora R., una oficial de Marina de 47 anys, va rebre cinc trets en presència de la seva filla menor d'edat dissabte passat davant de l'ajuntament de la ciutat costanera de Vlora (Albània).

El presumpte autor dels trets va ser Armando Zanaj, germà d'Elvis Zanaj, un dels dos morts a Barberà del Vallès. Segons els diaris de Tirana, Zanaj va matar la dona perquè, segons sembla, és la mare de Sokol R., un dels presumptes assassins del seu germà i a qui busca la Guàrdia Civil.

Venjança

Tant Elvis Zanaj, que tenia 24 anys, com Nico Delaj, de 30, estaven suposadament implicats en el tràfic de droga a Espanya, segons la premsa d'Albània, encara que inicialment se'ls va relacionar amb el món de la prostitució.

Fonts de la Guàrdia Civil estan contrastant la informació amb la policia albanesa per trobar els assassins dels dos homes, que van morir tirotejats al costat del seu cotxe a la carretera B-140 de Barberà del Vallès.

La Guàrdia Civil sospitava que es tractava d'una venjança entre bandes de delinqüents, però no es podia imaginar que es pogués produir una venjança a Albània.

Els assassins van fugir en un cotxe blanc

El tiroteig de Barberà es va produir el 26 de setembre a les 13.45 hores i al lloc dels fets els agents van trobar almenys vuit casquets de bala.

Notícies relacionades

Els testimonis van assegurar que els autors dels trets havien fugit en un cotxe de color blanc després de perpetrar el doble homicidi disparant a les dues víctimes a curta distància.

El crim es va produir davant d'un polígon industrial, un lloc que, segons diverses persones, acostumen a freqüentar prostitutes.

Temes:

Albània