MIG DESPULLADA I AMB FERIDES

Trobat el cadàver d'una noia a les cintes de l'abocador de Badajoz

El cos ha arribat en un contenidor d'escombraries, segons la delegada del Govern

1
Es llegeix en minuts
EFE / BADAJOZ

Operaris del servei de recollida d'escombraries de Badajoz han trobat aquesta matinada el cos sense vida d'una noia que, segons ha informat la delegada del Govern a Extremadura, Carmen Pereira, podria tenir entre 20 i 30 anys, i estava "mig despullat a les cintes distribuïdores" de l'abocador.

"Se suposa que el cos sense vida d'aquesta noia ha arribat fins a aquesta cinta en un contenidor d'escombraries que es podria haver recollit aquesta matinada, bé a Badajoz o en altres localitats que dipositen les escombraries en aquest centre de residus", ha explicat la delegada del Govern.

La investigació sobre aquest fet l'estan portant a terme la Guàrdia Civil i el Cos Nacional de Policia i de moment es desconeixen les causes d'aquesta mort, a l'espera que es practiqui l'autòpsia al cadàver, ha dit Pereira.

Notícies relacionades

Així mateix, ha explicat que "encara que presenta ferides al cos, no se'n pot determinar l'origen perquè la dona abans de ser trobada ha hagut de passar pels camions de recollida d'escombraries on hi ha instruments punxants". De la mateixa manera, la investigació pretén aclarir la ruta i procedència del camió, així com el contenidor en què ha estat dipositat el cos de la noia.

Carmen Pereira ha informat d'aquest fet Trujillo (Càceres), ajuntament que precisament ha firmat un protocol de col·laboració entre les Forces de Seguretat de l'Estat i la policia local en matèria de violència sexista.