Shopping Compres patrocinades Aquestes ofertes han sigut seleccionades per un equip d'El Periódico de forma independent, partint del seu criteri i experiència. El Periódico obté una comissió de les vendes a partir dels enllaços d'aquesta pàgina. Tots els preus de compra inclosos en aquest article estan actualitzats.

Black Friday 2022: les millors ofertes d’Amazon

L’espera ha arribat a la fi i ja han arribat les ofertes del Black Friday d’Amazon, un dels esdeveniments de rebaixes més importants de l’any.

Black Friday 2022: les millors ofertes d’Amazon
3
Es llegeix en minuts
El Periódico

Són tants milers de productes els que aquests dies tenen millors ofertes de Black Friday a Amazon, que de vegades perdem la perspectiva i no ens adonem de les enormes oportunitats que hi podem trobar.

¡A sobre aquest any han començat amb força molt abans del que estava previst!

I és que des de fa diverses dècades, el Black Friday se celebra 24 hores després del tradicional Dia d’Acció de Gràcies. Per aquesta mateixa raó, aquest any té lloc el 25 de novembre.

No obstant, Amazon dona la sorpresa i ens permet disfrutar de nombroses ofertes des d’avui.

Per això hem fet aquest article d’ocasions amb grans descomptes i que permeten estalvis molt importants.

I és que amb el Black Friday es dona el tret de sortida per adquirir al millor preu les compres i regals de Nadal, any nou i festes com la dels Reis Mags.

Càmeres de fotos, auriculars, robots aspirador, cafeteres superautomàtiques... ¡amb grans descomptes! A continuació et presentem les millors ofertes Black Friday 2022.

Estalvia 700€ en el portàtil ASUS TUF Dash F15 FX517ZM

COMPRAR A AMAZON PER 999,00€

Si estàs buscant un portàtil ‘gaming’ capaç de fer funcionar la majoria de jocs a un preu contingut, aquest Asus TUF Gaming pot complir amb les teves expectatives d’especificacions/preu. Un dels seus punts forts és la seva pantalla, amb una taxa de refresc de 144Hz, perquè no perdis detall. Un processador que Intel Core i-5 d’11a generació, 16GB RAM i una gràfica Nvidia RTX3050 amb 4GB dedicats capaç de moure els jocs a 1080p amb 106FPS de mitjana.

Samsung Galaxy Watch3: a menys de la meitat del seu preu

COMPRAR A AMAZON PER 179,00€

Amb un preu rebaixat i en una marca amb tot el reconeixement que li dona la seva experiència en polseres d’activitat, aquest model suma més de 100.000 valoracions. El més impactant d’aquest model és la seva integració amb Alexa i la seva pantalla Amoled, que es veu molt bé tant en interiors com en exteriors amb la brillantor al màxim.

La bateria dura fins a 4 dies i és resistent a l’aigua.

Però sobretot és ideal per a l’esport amb la seva aplicació de Fitbit que permet monitorar totes les activitats i fer un millor seguiment de les calories que cremes més el ritme cardíac, el son...

Rep notificacions de trucades, d’aplicacions com Gmail i Facebook, missatges de text, recordatoris de cites... i enviar respostes ràpides directament des del canell; tot i que per a això és imprescindible tenir el mòbil a prop.

iPad Pro amb un 17% de descompte

iPad Pro (11 polzades). Aquest model compta amb Chip M1 d’Apple que porta el rendiment a un altre nivell. El sistema de càmera TrueDepth amb ultra gran angular frontal i enquadrament centrat.

La pantalla Liquid Retina d’11 polzades amb tecnologia ProMotion, True Tone i gamma cromàtica àmplia (P3).

Quant a la càmera, gran angular de 12 Mpx, ultra gran angular de 10 Mpx i escàner LiDAR per submergir-te en la realitat augmentada.

COMPRAR A AMAZON PER 1.999,97€

La connexió 5G, ideal per a descàrregues ultraràpides i ‘streaming’ en alta qualitat i connexió wifi supersònica de sisena generació.

Destaca per la seva potent bateria: autonomia per a un dia sencer. I només avui, amb un 17% de descompte, que a priori pot no ser una gran oferta, però que es tradueix en més de 400 euros d’estalvi. Només per temps limitat.

41% de descompte en el Fitbit Sense

COMPRAR A AMAZON PER 194,37€

Evoluciona la firma el seu model Sense amb eines avançades de la salut del cor, gestió de l’estrès i tendències de temperatura cutània.

És el millor quant a la durada de la bateria, més de sis dies amb una sola càrrega ràpida, i quant al mesurament i control dels nivells d’estrès: Des del teu canell, l’aplicació Escàner EDA de Fitbit Sense detecta la teva activitat electrodèrmica, amb la qual cosa coneixeràs la resposta del teu cos a l’estrès perquè així puguis fer un millor seguiment de la seva evolució i poder gestionar-lo.

La seva altra gran carta, tot i que no la més destacable, és l’aplicació ECG (electrocardiograma) per analitzar el teu cor en qualsevol moment.

Notícies relacionades

Incorpora, a més, un sensor per analitzar la temperatura cutània nit rere nit perquè puguis veure la seva variació i així conèixer la teva tendència al llarg del temps.

És compatible amb iOS12.2 o superior i Android OS 7.0 o superior.

Temes:

Black Friday