Shopping Compres patrocinades Aquestes ofertes han sigut seleccionades per un equip d'El Periódico de forma independent, partint del seu criteri i experiència. El Periódico obté una comissió de les vendes a partir dels enllaços d'aquesta pàgina. Tots els preus de compra inclosos en aquest article estan actualitzats.

Tot sobre ‘El señor de los anillos: los anillos de poder’, la potent estrena d’Amazon

Com era d’esperar, aquesta nova ficció està en el punt de mira de tothom i és un autèntic fenomen de masses.

Tot sobre ‘El señor de los anillos: los anillos de poder’, la potent estrena d’Amazon
5
Es llegeix en minuts

Orcs, elfs, nans, mitjans i altres éssers de la Terra Mitjana arriben a la petita pantalla amb 'El Señor de los Anillos: Los Anillos de Poder', un projecte amb una producció digna de cine inspirada en l’univers de Tolkien i que aspira a ser la sèrie de l’any.

Els primers capítols de 'Los Anillos de Poder' ja estan disponibles a Amazon Prime Video. En total, comptarà amb vuit episodis, els dos primers dirigits per J.A. Bayona. El 14 d’octubre arribarà el gran final.

El projecte ha batut diversos rècords fins i tot abans d’estrenar-se: la sèrie més cara de la història -468 milions d’euros per als primers vuit capítols i una inversió de 1.200 milions per a les cinc temporades firmades– i la que més efectes especials té.

El pressupost s’ha traduït en una sorprenent i cuidada posada en escena, que inclou grandiloqüents seqüències de guerra, lluites, viatges èpics a través de paisatges de somni i escenes de fantasia extretes del complex univers de Tolkien.

Els productors no han estalviat en les recreacions de paisatges, han aixecat ciutats completament noves i han dissenyat batalles amb centenars de personatges. Tot això acompanyat per una forta aposta pel vestuari i maquillatge.

La trama se situa milers d’anys abans dels llibres de ‘El Senyor dels Anells’ i ‘El Hòbbit’, en la Segona Edat.

Tant si ets un fan acèrrim d’‘El Senyor dels Anells’ o vols iniciar-te en aquest apassionant món, recorda que pots veure la sèrie gratis amb Prime Video. ¡Atent que t'expliquem com!

¿Com veure gratis 'El Señor de los Anillos: Los Anillos de Poder'?

Amazon Prime Video és un dels serveis exclusius a què es pot accedir al tenir la subscripció Prime de Amazon.

Actualment, és considerada com una de les millors alternatives per a l’entreteniment que destaca tant per la qualitat del seu servei, com pel seu preu econòmic.

A més del seu preu econòmic, permet lareproducció en tres dispositius simultàniament i compatibilitat amb múltiples aparells.

D’altra banda, si no coneixes Prime Video i vols provar-lo gratis i sense compromís, Amazon te’n dona l’oportunitat.

Trames noves, però fidels a Tolkien

Els showrunners (autors productors) JD Payne i Patrick McKay, fans de Tolkien des que tenen memòria, han agafat dades d’aquestes històries per filar una trama ambientada en l’edat en què es forgen els anells de la saga i que discorre per la Terra Mitjana i l’illa de Númenor.

El cor de la trama és fidel als llibres de Tolkien, però hi ha hagut marge també per dissenyar-ne una de nova, que, si tot va bé, arribarà a les cinc temporades.

En la primera entrega, amb una posada en escena completament cinemàtica, el públic s’endinsarà a les mines de Khazad-dûm, arribarà amb barco al regne de Númenor i coneixerà els pelosos –els ancestres dels «hòbbits»-.

Rodada íntegrament a Nova Zelanda (com el multipremiat projecte per a cine de Peter Jackson), l’elenc està integrat per una vintena d’actors, la meitat d’ells femenins i amb una clara aposta per la diversitat.

L’elfa Galadriel encapçala un repartiment coral, en què apareixen una vintena de personatges interpretats per un càsting en gran part desconegut. Molts personatges són completament nous però d’altres són familiars per als fans de Tolkien com el mític rei Gil Galad, Elrond o Isildur.

Als dos primers capítols, Galadriel ha d’elegir entre abandonar la seva recerca de Sauron –el brivall principal de la saga– o continuar amb ella sense cap suport. Mentrestant, l’aparent tranquil·litat de la Terra Mitjana es veu esquitxada per l’aparició d’éssers foscos i l’arribada d’un misteriós ésser des del cel.

No cal haver llegit la trilogia ni tenir coneixements profund d’orcs, nans i elfs per veure la sèrie; tampoc és necessari conèixer les pel·lícules de Peter Jackson de fa dues dècades, un treball pel qual els creadors declaren respecte.

¡No podia faltar el marxandatge!

L’Anell Únic, un anell per governar-los a tots

COMPRAR A AMAZON PER 56,90 €

Si ets fan de la saga de J. R. R. Tolkien probablement sempre has volgut tenir el teu propi Anell per governar-los a tots. Parlem de l’Anell Únic.

Gràcies a la marca The Noble Collection i a Amazon, ara pots aconseguir-lo i sense moure’t de casa. Pel mòdic preu de 56,83€.

És una rèplica exacta de l’original i ve amb penjoll (ja se sap que portar-lo sempre al dit no és bona idea).

A més, com que està fabricat en acer inoxidable, tindràs garanties que aquests més de cinquanta euros estaran ben invertits. Perquè, al ser d'aquest material, el teu Anell Únic mai s’espatllarà.

Funko Pop! de Gandalf el Blanc

COMPRAR A AMAZON PER 16,99 €

Gandalf és un dels principals personatges de les novel·les.

És un mag i un dels esperits maia enviats a la Terra Mitjana per ajudar els seus habitants en la lluita contra Sauron, el ‘Senyor fosc’.

Popularment el coneixem com a Gandalf, tot i que és conegut per molts noms a la Terra Mitjana. Segons les seves pròpies paraules:

  • Mithrandir entre els elfs

  • Tharkun per als nans

  • Olorin era en la meva joventut a l’Oest que ningú recorda

  • Incanus al Sud

  • Gandalf al Nord

Atesa la seva missió, s’ha guanyat més que a pols un buit al nostre saló en forma de Funko Pop!

El penjoll de Galadriel

COMPRAR A AMAZON PER 125,99 €

Galadriel és una elfa del clan Noldor, filla de Finarfin i Eärwen. Els supera gairebé tots en bellesa, coneixement i poder i va ser portadora de Nenya, un dels tres anells de poder dels elfs.

Qualsevol veritable fan sap el que representa aquest penjoll que ella porta. Ara pots aconseguir-lo (i lluir-lo) en Plata de Llei de 925.

El joc d’escacs per disputar la batalla de la Terra Mitjana

COMPRAR A AMAZON PER 57,20 €

A tots aquells apassionats de la saga els encantarà aquest joc d’escacs ambientats en la batalla de la Terra Mitjana.

Notícies relacionades

Un joc amb tauler bàsic però boniques i detallades figures que faran els jugadors sentir-se com si estiguessin lluitant de veritat a la Terra Mitjana.

Com a avantatge, es tracta d’un joc d’escacs econòmic, ja que n’hi ha d’altres, per a col·leccionistes, molt més cars.