Shopping Compres patrocinades Aquestes ofertes han sigut seleccionades per un equip d'El Periódico de forma independent, partint del seu criteri i experiència. El Periódico obté una comissió de les vendes a partir dels enllaços d'aquesta pàgina. Tots els preus de compra inclosos en aquest article estan actualitzats.

Les jaquetes de Bershka amb què podràs ser tota una motomami

L’estil Rosalía arriba trepitjant fort aquesta tardor.

Les jaquetes de Bershka amb què podràs ser tota una motomami
1
Es llegeix en minuts

L’estil motomami arriba trepitjant molt fort aquesta tardor. No és que ho diguem de forma arbitrària; és que les tendències han dictat sentència i a Bershka ja tenen la jaqueta (més aviat podríem anomenar-la jupa) que més hem vist a la nostra estimada Rosalía.

Sí, la caçadora motard de tota la vida, doncs aquesta. ¿Què n’opines?

Encara fa calor però sembla que la gent té ganes que comenci a fer fresqueta per estrenar les seves jaquetes motomami.

Ja saps com va això de les modes que ens avancem tres pobles a tot i és clar, el nostre feed d’Insta s’ha omplert d’influencers posant-se la jaqueta de la Rosalía. Rocío Osorno entre elles.

Però... ¿On han trobat aquesta peça que no sigui en una botiga d’articles per a motards? Doncs com hauràs pogut deduir del titular ha sigut a Bershka.

La col·lecció de tardor de la botiga ja està al màxim i és clar, l’estil motomami ho ha envaït tot.

De moment si vols aconseguir alguna caçadora de l’estil, a Bershka en trobaràs quatre.

Encara que et sembli aviat per comprar una peça d’abric, per a res, si t’agrada de veritat compra-la perquè després s’esgota i te’n quedaràs amb les ganes. Hi ha dos models que t’ensenyarem.

Estil bomber

COMPRAR A BERSHKA PER 49,99 €

Aquesta és la que més estem veient que és estil bomber, en diversos colors i amb detalls d’adhesius que li donen aquest toc moter total. Està disponible en dues combinacions de colors. 

Estil biker 

Notícies relacionades

COMPRAR A BERSHKA PER 39,99 €

Aquest disseny és més ajustadet i de tall crop. N’hi ha en dues combinacions de colors: groc i negre o vermell i negre. Molt motomami, la veritat.