‘SHOPPING’ ESPECIAL TORNADA AL COL·LE Compres patrocinades Aquestes ofertes han sigut seleccionades per un equip d'El Periódico de forma independent, partint del seu criteri i experiència. El Periódico obté una comissió de les vendes a partir dels enllaços d'aquesta pàgina. Tots els preus de compra inclosos en aquest article estan actualitzats.

Tornada a classe: Els millors estris per a secundària i batxillerat

Aquest el moment en què els joves comencen a delinear el seu futur, per la qual cosa el material que utilitzin és summament important.

Tornada a classe: Els millors estris per a secundària i batxillerat
2
Es llegeix en minuts

Mentre una etapa es va tancar, una de nova s’obre. Aquest el moment en què els joves comencen a delinear el seu futur, les seves preferències i les seves aptituds per les diferents branques del coneixement.

Molts dels nostres fills comencen secundària o batxillerat a transitar el que serà la recta final per a la formació professional o la universitat.

Molts de nosaltres potser ja estem familiaritzats amb aquesta etapa d’anys anteriors, i tinguem més o menys clar quins estris i articles necessitaran.

D’altres en canvi, encara no ens fem amb la idea que els nostres petits ja no són tan petits, i menys amb quins estris necessitaran.

La situació que es repeteix any rere any és que tots els pares i fills de tot el país, sortim sobre la marxa a comprar una infinitat d’estris; que fins i tot per l’època es venen més cars.

La planificació és una bona alternativa davant aquest caos.

Per això els brindarem una sèrie d’estris i accessoris, amb els quals es poden anar avançant, estalviar-se alguns euros, guanyar temps i que la tornada al col·le els trobi totalment preparats.

Imprescindible: Carpeta Erik

COMPRAR A AMAZON PER 13,15 €

Una de les millors formes d’organitzar qualsevol document per a secundària o batxillerat és la carpeta d’anelles Erik.

Està fabricada amb materials d’alta qualitat i dissenys i llicències actuals. Elaborada amb tapa dura de cartró de 2 mm d’espessor i forrades amb paper de 150 g laminat en mate.

Tenen una mida de 32x27,5 cm, enquadernació de 4 anelles, tancament amb banda elàstica de 9 mm i disseny interior personalitzat.

Organitzador: Etiquetes Apli

COMPRAR A AMAZON PER 20,45 €

Amb alta qualitat d’impressió, tant en impressores inkjet com en làser. Les etiquetes Apli estan fabricades en paper reciclat.

Etiquetes laminades, ideals per a senyalització de tot tipus, per exemple, a l’oficina: senyalització de portes i departaments, notes d’interès informatiu, arxius... Classificades per a una alta durabilitat. De vegades una etiqueta ha d’estar a l’exterior o simplement ha de resistir molt més temps que la resta.

Amb les nostres etiquetes resistents a la intempèrie t’oblidaràs de renovar-les contínuament.

Fiable: Retolador STABILO 88

COMPRAR A AMAZON PER 19,21 €

Des del 1977, és el producte que no pot faltar a qualsevol estoig. Estan disponible en 30 brillants colors, incloent-hi 5 neó. Aquest model és inconfusible disseny hexagonal ratllat.

La seva punta de fibra amb reforç metàl·lic és apte per utilitzar amb regles i plantilles. No s’eixuga si es deixa sense tap durant llargs períodes de temps

El tap ventilat i l’ample de traç és ideal per als teus apunts: 0,4mm.

Per a tot: Motxilla VANS

COMPRAR A AMAZON PER 32,98 €

La motxilla per a secundària o batxillerat disposa d’una capacitat d’emmagatzematge de 25 l. El seu compartiment principal amb secció embuatada per a ordinadors portàtils

El model compta amb diverses butxaques especials i plafons d’organització. Està fabricat de 100% niló amb nanses embuatades.

La millor tauleta: HUAWEI MediaPad M5 Lite 10

COMPRAR A AMAZON PER 349 €

Notícies relacionades

La tauleta HUAWEI MediaPad M5 Lite 10 té una pantalla tàctil IPS FullHD de 10.1 polzades amb una resolució de 1920 x 1200 píxels, 224ppi i 5 maneres Eye-Comfort. RAM de 3 GB, emmagatzematge de 32 GB i bateria de llarga durada de 7500 mAh amb càrrega ràpida. ¡La fa ideal per fer treballs a secundària o batxillerat!

El processador Octa-Core Kirin 659 i sistema de 4 altaveus estèreo certificats per Harman Kardon. El seu sistema operatiu Android 8.0+ EMUI 8.0. Per cert, el fabricant indica que no inclou ranura per a targeta SIM.

Temes:

Nou curs