SHOPPING Compres patrocinades Aquestes ofertes han sigut seleccionades per un equip d'El Periódico de forma independent, partint del seu criteri i experiència. El Periódico obté una comissió de les vendes a partir dels enllaços d'aquesta pàgina. Tots els preus de compra inclosos en aquest article estan actualitzats.

Les millors joguines sexuals per disfrutar sol... o en parella

Les joguines més innovadores de marques com Satisfyer o LELO, i algunes amb descompte.

Les millors joguines sexuals per disfrutar sol... o en parella
3
Es llegeix en minuts

Les joguines sexuals no són cosa de l’actualitat. El primer vibrador, segons els arqueòlegs, té història. A Alemanya, l’any 2005, es va trobar en el jaciment de Hohle Fels el que és l’artefacte sexual més antic del món: un fal·lus de pedra de més de 28.000 anys. 

I tot i que en un primer moment es va dubtar de la seva utilitat la seva mida (d’uns 20 centímetres) van confirmar que es tractava del primer vibrador. Un Satisfyer que, més enllà de la seva finalitat, poc o res s’assembla a les joguines sexuals comercialitzades avui dia: per a ell, per a ella, per disfrutar en parella, sota l’aigua... ¡Per a tots els gustos!

¿Vols saber quines són les joguines sexuals que són tendència en aquest 2022? Atent, perquè moltes estan rebaixades durant aquests dies.

Satisfyer: Ja... ¡tot un clàssic!

COMPREU A AMAZON PER 31,99 €

És el número 1 en vendes. El Satisfyer Pro 2 és la joguina eròtica més venuda del mercat. El seu mecanisme és molt senzill, però aclamat: estimula el clítoris sense contacte, amb ones expansives i pulsacions excitants.

A més, és molt senzill d’utilitzar: prem el botó inferior durant dos segons i deixa’t portar sol (o en companyia) pel succionador de clítoris que ha enamorat milers de consumidors. Està disponible en tres colors: violeta, blau i or rosa.

Ous TENGA

COMPREU A AMAZON PER 32,74 €

És un masturbador masculí de la marca TENGA, referència en el plaer més íntim. Aquesta joguina (en pack de sis) està dissenyada en forma d’ou. Cada un d’aquests ous permet una masturbació diferent pels seus relleus i textures. A més, està fabricat amb elastòmer de grau mèdic que no causa reaccions al·lèrgiques.

Això sí, segons indica el fabricant, està dissenyat per a un sol ús.

Satisfyer Pro 4: Per a ell i per a ella

COMPREU A AMAZON PER 32,85 €

Ideal per disfrutar en parella. El Satisfyer Pro 4 compta amb 10 programes potents per fer disfrutar tant ell com ella.

Amb el comandament de maneig intuïtiu es pot controlar la vibració i ¡és silenciós! A més, és impermeable perquè es pugui utilitzar sota l’aigua i és una de les joguines sexuals més valorades d’Amazon

LOVESENSE: Prostàtic

COMPREU A AMAZON PER 32,99€

Aquesta és l’opció menys econòmica (tot i que també n’hem trobat d’altres de més econòmics). El vibrador LOVESENSE Edge 2 té un disseny per fer massatges i estimular el punt P, situat a la pròstata. Compta amb dos braços extensibles i dos motors amb una bateria per a vibracions d’alt nivell.

Important. Aquest model és silenciós i discret. Amb l’aplicació LOVESENSE, es pot posar en marxa i modificar el nivell a distància. També és impermeable perquè es pugui utilitzar sota l’aigua. Com a resultat, ens trobem un dels millors vibradors prostàtics del mercat.

Estimulador LELO

COMPRAR A AMAZON OR 116,00 €

Aquest model de la firma LELO no funciona a través de vibracions, sinó amb ones sòniques. Té vuit nivells. Està fabricat amb silicona ultrasuau i impermeable, i es pot utilitzar sota la dutxa. I molt silenciós. Es recarrega amb USB. «100% recomanable», ha escrit una usuària. «Una passada», n’ha ressenyat una altra.

Satisfyer Men One Masturbador

COMPREU A AMAZON PER 20,83 €

Notícies relacionades

L’interior està especialment dissenyat: suau per oferir la màxima comoditat. És la joguina sexual masculina més venuda (i ara, amb un 12% de descompte). Té una longitud de 25 centímetres i un diàmetre de 4,3 centímetres. A més, és apte per a les pells més sensibles, ja que és lliure de ftalats. 

A més, disfruta d’enviaments un dia totalment gratis, i exprés quan no estigui disponible, en milions de productes. Pots provar Amazon Prime durant 30 dies i sense compromís.