Shopping Compres patrocinades Aquestes ofertes han sigut seleccionades per un equip d'El Periódico de forma independent, partint del seu criteri i experiència. El Periódico obté una comissió de les vendes a partir dels enllaços d'aquesta pàgina. Tots els preus de compra inclosos en aquest article estan actualitzats.

Pastilles de melatonina per combatre l’insomni de forma sana i efectiva

Per ajudar a regular el cicle del son, s’han creat pastilles que tenen com a ingredient principal la melatonina.

Pastilles de melatonina per combatre l’insomni de forma sana i efectiva
4
Es llegeix en minuts
Patricia Díaz

Segons els experts de la Societat Espanyola del Son (SES), l’insomni és el trastorn més comú en les societats avançades i afecta fins al 15% de la població en alguna etapa de la seva vida.

Les dades indiquen que a mesura que augmenta l’edat, s’incrementen els casos, i que les dones el tenen més que els homes.

Així mateix, des de la Clínica Universitat de Navarra, s’indica que aquesta malaltia «tendeix a cronificar-se en el 60% dels casos».

Per ajudar a regular el cicle del son, s’han creat pastilles que tenen com a ingredient principal la melatonina, una hormona produïda pel cervell que s’allibera amb la foscor i provoca el son.

Beneficis de les pastilles de melatonina

  1. És fonamental per a la regulació del son.

  2. Té propietats antioxidants i enforteix el sistema immunològic.

  3. Són una bona alternativa que substitueix els somnífers sense provocar dependència.

Les més recomanades: Zentrum 90

COMPRAR EN AMAZON PER 11,39 €

Les múltiples propietats dels comprimits de Zentrum 90 els han convertit en el millor producte per evitar l’insomni.

Zentrum compta amb el més gran nombre de vendes i de valoracions positives del mercat ‘online’.

Es tracta d’un producte 100% natural que conté 90 pastilles, cada un compost per 1,8 grams de melatonina en pols i extractes secs de plantes escollides de manera específica per les seves qualitats, que ajuden a relaxar-se i a agafar el son.

Totes aquestes plantes et sonaran. Són la valeriana, la melissa, la passiflora, la rosella californiana i la til·la.

Perquè resulti efectiu, es recomana prendre’n una píndola 20 minuts abans de ficar-se al llit.

L’alternativa: Ana María Lajusticia

COMPRAR EN AMAZON PER 9,68 €

Ana María Lajusticia va ser una bioquímica bilbaïna nascuda el 1923 que va investigar la importància de l’alimentació i els complements com el magnesi per superar i millorar algunes malalties.

Va publicar 12 llibres, entre els quals destaca el seu ‘best-seller’ de 1979, titulat ‘El magnesio, clave para la salud’.

Des de començaments del segle XXI i fins ara, amb 93 anys, continua activa a través de les xarxes socials, en les quals compta amb més de 40.000 seguidors, amb qui comparteix tota la seva saviesa i els seus nous descobriments.

Entre els seus productes, un dels més sol·licitats és el seu compost de melatonina combinada amb triptòfan amb magnesi i vitamina B6.

Aquestes substàncies ajuden a accelerar la creació d’aquesta hormona en l’organisme i, a més, regulen l’estrès i l’estat d’ànim per facilitar així el descans i la qualitat del son.

Cada pot conté 60 comprimits. Es recomana prendre’n una o dues píndoles després del sopar.

Melatonina sublingual: Anastore

COMPRAR EN AMAZON PER 18,05 €

Anastore és un laboratori francès que crea els seus productes amb gran consciència ecològica obtenint tots els seus ingredients de l’agricultura biològica i a través de recursos naturals.

A més d’oferir el millor de la fitoteràpia, no deixen de banda la innovació per elaborar productes que no arriben al mercat sense passar abans per les més estrictes investigacions científiques, que en garanteixin la funció i la total seguretat alimentària.

Les seves pastilles de melatonina es diferencien de la resta pel seu format sublingual, que actua de manera eficaç al ser absorbides de seguida a través de la mucosa de l’interior de la boca.

Cada envàs conté 120 comprimits vàlids per a 60 dies, ja que la prescripció indica col·locar-ne dos sota la llengua uns vint minuts abans de ficar-se al llit.

Per millorar-ne el sabor s’hi ha afegit estèvia, un edulcorant que li aporta un punt de dolçor, i està disponible en dues aromes: cirera o llimona.

Econòmiques, però efectives: SoriaNatural

COMPRAR EN AMAZON PER 5,46 €

Aquestes pastilles de SoriaNatural són perfectes per als qui desitgen provar la melatonina.

Les seves càpsules, 90 en total, contenen 0,5 mg de melatonina pura, una dosi molt baixa si la comparem amb la resta de marques, ja que els seus comprimits contenen entre 1,8 i 1,9 mil·ligrams.

La dosi recomanada és d’un mil·ligram, la qual cosa suposa dues pastilles diàries 30 minuts abans de ficar-se al llit.

Si no es notés l’efecte, pot anar augmentant-se’n de manera progressiva la quantitat fins a un màxim de cinc pastilles. Però sempre és millor consultar-ho abans amb el metge de capçalera.

Es pot destacar el seu envàs amb dosificador a través d’un botó que desbloqueja un orifici per on surt cada càpsula.

És un format realment còmode per portar-lo al necesser o al bolso sense perill que el flascó s’obri per accident.

Superpotent: N2 Natural Nutrition

COMPRAR EN AMAZON PER 18,95 €

Els qui necessiten una dosi amb alta concentració de melatonina per agafar el son trobaran la solució amb Melatonin 1.900 d’N2 Natural Nutrition.

Cada comprimit conté 1,9 mg d’aquesta hormona, cosa que disminueix el temps necessari per aconseguir un bon descans.

A més, la seva fórmula inclou, igual com el producte anterior d’Ana María Lajusticia, vitamina B6 i triptòfans (5-HTP), que potencien el benestar, minimitzen el cansament i milloren l’estat d’ànim i psicològic.

Notícies relacionades

Un altre aspecte pel qual aquest producte és dels més venuts malgrat el seu elevat preu, si el comparem amb la resta, és que són càpsules de clorofil·la 100% veganes i aptes per a persones amb intolerància a la lactosa o al gluten.

Cada flascó conté 90 unitats. Les indicacions recomanen prendre’n una càpsula mitja hora abans de dormir.

A tenir en compte

  • Dosis: A Europa, la legislació estableix una dosi màxima de 2 mil·ligrams de melatonina al dia.

  • Composició: Algunes fórmules són veganes i, fins i tot, compatibles per a persones amb problemes intestinals. Per això prescindeixen en la seva composició de la lactosa o el gluten.

  • Recomanacions d’ús: Es recomana prendre les càpsules de melatonina cada nit abans de dormir amb una antelació d’uns 30 minuts i a poder ser sempre a la mateixa hora.