SHOPPING Compres patrocinades Aquestes ofertes han sigut seleccionades per un equip d'El Periódico de forma independent, partint del seu criteri i experiència. El Periódico obté una comissió de les vendes a partir dels enllaços d'aquesta pàgina. Tots els preus de compra inclosos en aquest article estan actualitzats.

Dia del Llibre 2023: Els millors llibres de receptes per als aficionats a la cuina

Cuinar és tot un art, i mai és tard per començar. Amb aquests llibres de receptes mai et quedaràs sense delicioses idees.

Dia del Llibre 2023: Els millors llibres de receptes per als aficionats a la cuina
3
Es llegeix en minuts
Juan Luis Martín

Cuinar és tot un art que acumula amants i detractors a parts iguals. Malgrat que amb els anys i per culpa de la falta de temps cada vegada són menys que dediquen temps a la cuina, el fet és que una bona recepta sempre triomfa.

Per això, tenir un bon llibre de cuina a prop és tan necessari. Tant si vols aprendre a preparar nous plats, com si estàs començant la teva experiència als fogons, hi ha un receptari per a tots els gustos.

L’oferta actualment és immensa: des de receptes tradicionals, cuina vegetariana, fins a llibres de dietes per perdre pes.

Llibres de receptes per als més aficionats a la cuina

Aquests llibres que recomanem contenen les receptes que segur voldràs fer als teus convidats. Hi trobaràs des de plats senzills fins a receptes més elaborades.

Cocinar fácil y rico de Karlos Arguiñano

Cocinar fácil y rico En aquest llibre trobaràs més de 600 receptes per triomfar i que pots fer en el teu dia a dia. L’autor és el famosíssim Karlos Arguiñano, un dels cuiners més reconeguts del nostre país.

COMPRAR A AMAZON PER 23,70€

Aquest receptari reivindica el menjar fet a casa, que es pot elaborar fàcilment, sense perdre la capacitat de sorprendre. Però sobretot, aquest llibre és fet per fer-te la vida més còmoda i agradable.

Pots comprar-lo en tapa dura o en la versió de llibre electrònic, una mica més econòmic.

Llibre de cuina fregidora d’aire per a principiants

fregidora d’aire per a principiantsLes fregidores d’aire s’han convertit en un dels petits electrodomèstics més populars de les nostres cuines. Amb aquests estris es poden cuinar plats sans d’una forma ràpida i senzilla.

No obstant, són moltes les ocasions en què no li traiem tot el partit. Per això, aquest llibre de receptes et permetrà explorar totes les possibilitats.

COMPRAR A AMAZON PER 17,90€

En aquest llibre trobaràs 510 receptes amb fotos de tot tipus, des d’entrants, plats amb carn, peix, vegetarians i fins i tot rebosteria.

MasterChef. L’art de la cuina espanyola

L’art de la cuina espanyolaDescobreix totes les receptes, trucs i consells que ens proposa MasterChef. L’art de la cuina espanyola recull les millors receptes tradicionals de MasterChef.

Les més típiques de la nostra premiada gastronomia que ha traspassat fronteres i és reconeguda arreu del món.

COMPRAR A AMAZON PER 20.80€

Salmorejo, escalivada, sopa castellana, kokotxas al pil-pil, filloas... Receptes amb sabors de tota la vida realitzades amb productes de la nostra geografia. El llibre que tot amant del bon menjar hauria de tenir a casa.

¡Hoy me comeré la vida! : 101 recetas sin gluten

¡Hoy me comeré la vida! Es tracta del llibre més venut a Amazon, i és un recopilatori de les receptes més flipants de Tania Borg, la influencer gastronòmica que recrea elaboracions de tota la vida sense gluten, ja que ella és celíaca.

COMPRAR A AMAZON PER 20.81€

Aquest llibre ens ofereix 101 preparacions dolces i salades, senzilles i variades, 100% inèdites i sense gluten. Es poden fer amb poc temps i pocs ingredients. Les postres són la seva debilitat i les adapta perquè puguem continuar disfrutant dels dolços tradicionals, però cuidant la nostra salut.

Cocinología: La ciencia de cocinar

Cocinología: La ciencia de cocinarDescobreix amb Cocinología els conceptes fonamentals de la cuina revelats juntament amb pràctics consells i tècniques pas a pas, que faran de la teva cuina un autèntic laboratori.

Troba respostes a les preguntes que fins ara no tenien solució amb capítols dedicats als principals aliments i preparacions: carns, aus, peixos, llegums i cereals o vegetals entre d’altres.

COMPRAR A AMAZON PER 21.80€

¿Com aconseguir el punt perfecte en un filet? ¿Cal deixar la pell quan es cuina peix? ¿Quin és el secret perquè un suflé surti perfecte? Trobaràs respostes a aquestes preguntes i moltes més en aquest llibre que explica la ciència que s’amaga rere la cuina.

La guía definitiva de ensaladas

La guía definitiva de ensaladas¡Prepara’t per revolucionar la teva manera de fer i disfrutar les amanides amb aquest magnífic llibre de 150 receptes creatives, fresques, saludables i innovadores!

Amb aquest llibre, aprendràs a cuinar de forma fàcil i ràpida, disfrutaràs de menjars saludables i variats, i milloraràs la teva salut en general. Oblida les amanides avorrides i fades, i dona un toc creatiu i deliciós als teus plats verds.

Notícies relacionades

COMPRAR A AMAZON PER 12.90€

Hi trobaràs receptes amb carn, peix, vegetarianes o veganes, de pasta o arròs, amb diferents amaniments i variacions que et sorprendran. Cada recepta està explicada pas a pas amb instruccions clares i els ingredients són fàcils de trobar en qualsevol supermercat.