HORÒSCOP DIARI

Horòscop d'avui, dilluns 6 d'abril del 2020

horoscopo-ok

horoscopo-ok

1
Es llegeix en minuts
LAURA GIRALT

Consulta el nostre horòscop del dilluns 6 d’abril. El mètode de predicció està basat en la posició dels astres en el moment del naixement.

Àries. Evita les discussions que no porten a res i centra’t en el que en aquests moments és important. Si estàs treballant, faràs molt, amb energia, determinació i generositat. 

Taure. Si tens fills, és possible que sorgeixi gelosia i hagis de manejar la situació amb tacte. En l’amor, és un bon dia per expressar els teus sentiments amb petits detalls. 

Gèminis. És millor que et mantinguis ocupat i que facis coses productives, o la teva ment vagarà massa i arribarà a esgotar-te. Si estàs a la feina, assegura’t de comunicar-te amb claredat.

Càncer. Correràs el risc que no t’entenguin, Càncer, però serà millor que t’expressis i no et quedis res a dins. Sempre tindràs temps de rectificar i d’explicar-te millor. 

Leo. Si necessites recolzament o ajuda, sigui a casa o en la teva feina, avui l’obtindràs. Mantén-te ben atent si fas compres, et poden donar malament el canvi o confondre’t en algun aspecte.

Verge. Ets molt escrupolós, però pots ser-ho massa per a algunes persones. Estaràs molt pendent del que necessitin els altres, i, si tens fills, ho passaràs genial amb ells.

Balança. No vulguis arribar a tot perquè la teva energia no està al cent per cent. T’anirà bé organitzar-te i saber què és el prioritari. Dona’t un temps de descans i de desconnexió. 

Escorpí. Si estàs treballant en equip, hi haurà confusions i haureu de fer més atenció a la comunicació. Avui mostraràs la teva gran capacitat de canvi i la teva forta voluntat. 

Sagitari. Et costarà dividir el temps entre la teva feina i la teva família, Sagitari. Una vegada fet, les coses aniran bé; acabaràs les teves tasques i tindràs temps per estar pels teus. 

Capricorn. Aquest no és el millor dia per debatre sobre temes sensibles. Tampoc et fiïs del tot del que et diguin, assegura’t d’informar-te adequadament i actua segons el teu criteri. 

Aquari. Et sentiràs molt fort per superar les situacions difícils, i animaràs a qui els està costant més. Evita les gestions econòmiques; deixa-ho per a un altre dia, Aquari. 

Notícies relacionades

Peixos. Et mostraràs molt generós i voldràs ajudar d’alguna manera els que són menys afortunats que tu. Passa per alt les manies d’altres persones o et trauran de les teves caselles.

► També pots consultar l’horòscop d’altres dies

Temes:

Horòscop