HORÒSCOP DIARI

Horòscop d'avui, dimecres 25 de març del 2020

horoscopo-ok

horoscopo-ok

2
Es llegeix en minuts
LAURA GIRALT

Consulta el nostre horòscop del dimecres 25 de març. El mètode de predicció està basat en la posició dels astres en el moment del naixement

Àries. No t’enfrontis a situacions que et sobrepassin, sigues modest i accepta els teus límits. Les teves ambicions professionals poden ser exagerades, almenys, de moment. Disimueix les teves expectatives. 

Taure. Tendiràs a exagerar les coses i a veure-les segons el teu estat d’ànim. En aquests moments mira de distreure’t una mica, deixa vagar la teva imaginació i troba les teves estones de lleure.

Gèminis. No confiïs en excés en el que et diguin els teus amics i informa’t tu mateix del que t’interessa saber. El que sí que pots fer amb ells és passar moments de diversió. 

Càncer. La teva força raurà a expressar el que penses amb honestedat,  i també en la teva sensibilitat, que es manifestarà amb més força. No creguis en les promeses que et facin, Cáncer.

Leo. Més que guiar-te pels teus ideals, et convé ser una mica més pràctic. Hi podria haver controvèrsies sobre certs temes i t’anirà millor si en alguns casos afluixes la corda.

Verge. Necessites una mica de pau abans de prendre decisions, si no, et deixaràs portar per les teves emocions, que avui seran molt extremes. A la feina, sigues discret, afectuós i perseverant.

Balança. Tot anirà millor si col·labores, però hauràs de mirar abans amb qui, ja que no tothom respondrà com tu esperes. Dedica un temps del dia a cuidar l’amistat, Balança.

Escorpí. Podràs anar solucionant aquestes situacions difícils a la feina gràcies a una actitud més positiva i resolutiva. De totes maneres, ves pas a pas, no vulguis córrer, Escorpí.

Sagitari. Els teus estats d’ànim seran canviants, però tot i així, et sentiràs actiu i de bon humor la major part del temps. Tendeixes a ser protector, però avui pots ser-ho massa. 

Capricorn. Et donarà millors resultats fer menys però que sigui de qualitat, que fer molt però amb un resultat mediocre. No donis per bons els consells que rebis de les teves amistats.

Aquari. Tindràs idees que t’agradaria portar a la pràctica, però ja diuen que «una cosa és dir i l’altra és fer». Així que sigues realista i tingues en compte fins on vols arribar.

Notícies relacionades

Peixos. Tingues més cautela al manejar la teva economia, ja que seràs massa generós amb tu mateix i amb els altres. Avui, cuida els excesos en el menjar i respecta les teves hores de descans. 

► També pots consultar l’horòscop d’altres dies

Temes:

Horòscop