HORÒSCOP DIARI

Horòscop d'avui, diumenge 15 de març del 2020

horoscopo-ok

horoscopo-ok

1
Es llegeix en minuts
LAURA GIRALT

Consulta el nostre horòscop del diumenge 15 de març, el mètode de predicció que està basat en la posició dels astres en el moment del naixement.

Àries. Et divertiràs molt amb qualsevol activitat a l’aire lliure o sortint de viatge a la recerca d’aventures. Somiaràs despert, així que, de tant en tant, baixa a la realitat.

Taure. Voldràs aprofitar el temps lliure per fer les activitats que t’agraden tant. A més, faràs tot el que estigui a la teva mà perquè els altres estiguin a gust al teu costat.

Gèminis. Estaràs disposat a resoldre conflictes i a perdonar, però tendiràs a sacrificar-te massa pels altres. Mira més per tu i fes el que et vingui de gust durant aquest diumenge.

Càncer. No et convé descuidar la teva salut i serà important que facis atenció a les teves cames i peus. Hi haurà molt bona relació amb les teves amistats i ho passareu molt bé junts.

Leo. Aquest diumenge estaràs molt seductor i et sentiràs romàntic. La teva imaginació també serà potent i t’agradarà expressar-la d’alguna manera. Sigues prudent, perquè idealitzaràs l’amor.

Verge. Tria bé amb qui estar, ja que avui podrien enganyar-te o decebre’t. La família serà una bona companyia sempre que no permetis que abusin de tu.

Balança. És el moment de deixar enrere el ressentiment i fer les paus amb qui ho necessitis. Tindràs una vida social activa, de vegades t’esgotarà. Busca més temps per a tu.

Escorpí. Seràs molt generós i tolerant amb els altres. De vegades, no t’agrairan el que facis per ells però no t’ha d’importar massa. Continua disfrutant del dia amb intensitat.

Sagitari. Millorarà la relació amb la teva família al compartir activitats junts. La teva sensibilitat estarà a flor de pell i t’emocionaràs fàcilment. Disfrutaràs de l’art i de la bellesa.

Capricorn. Evita aïllar-te en excés, perquè si estàs sol et preocuparàs massa pels teus problemes. No renunciïs a la diversió i a la companyia, així viuràs un dia amè i relaxat.

Aquari. Aprofitaràs el temps lliure. L’amistat serà el pilar del dia i viuràs experiències boniques. Deixa la raó una mica de costat i deixa’t portar més per l’espontaneïtat.

Notícies relacionades

Peixos. Serà un dia excel·lent per retirar-te a descansar i relaxar-te en un lloc tranquil. És el moment de dedicar-te més temps, mimar-te i cuidar-te més.

► També pots consultar l’horòscop d’altres dies

Temes:

Horòscop