HORÒSCOP DIARI

Horòscop d'avui, dimarts 14 d'abril del 2020

horoscopo-ok

horoscopo-ok

1
Es llegeix en minuts
LAURA GIRALT

Consulta el nostre horòscop del  Dimarts 14 d’abril, el mètode de predicció està basat en la posició dels astres en el moment del naixement.

Àries. No et deixis manipular per altres persones i fes allò que consideris correcte. És important que no facis més del que et toca, evita prendre la responsabilitat d’altres.

Taure. Evita obsessionar-te amb aquestes idees que ronden pel teu cap, Taure, i si tens qüestions que et preocupen, parla-ho amb algú en qui confiïs i que sàpiga com animar-te.

Gèminis. Els revessos no et desanimaran, al contrari, trauran el millor de tu i veuràs el bo d’aquests desafiaments que se t’han presentat. T’agradarà estar en harmonia amb tot el món. 

Càncer. No et deixis intimidar per personalitats més fortes que tu, tot i que ets sensible, també tens fortalesa de caràcter. Avui, tindràs bones idees relacionades amb la teva feina. 

Leo. Bon dia per acabar tasques pendents i per pensar sobre futurs canvis que t’agradaria realitzar. L’efecte de la primavera pot afectar la teva salut, i et sentiràs una mica cansat.

Verge. Et sentiràs decebut per una persona, però no perdràs el bon ànim per això, al contrari, t’obrirà els ulls i veuràs que la relació no era tan bona com tu creies. 

Balança. Serà un dia una mica complicat, Balança, però utilitzaràs la teva experiència per fer que tot a casa teva vagi millor, tant les teves relacions com l’organització. No descuidis la teva salut. 

Escorpí. Si desitges iniciar una dieta per aprimar-te o un pla d’exercicis, aquest és un bon moment per fer-ho. Sigues curós al parlar, podries ser massa directe o brusc. 

Sagitari. Estaràs preocupat per qüestions pràctiques, però veuràs que tens molts recursos per poder tirar endavant. En l’amor, evita la gelosia, i, si necessites atenció, demana-la. 

Capricorn. No donis res per descomptat, has de seguir lluitant pel que vols amb resolució. Amb la teva família, ara et convé ser més adaptable i generós, tot i que de vegades et costi. 

Aquari. No facis cas d’enraonies, Aquari, i si tens algun dubte, pregunta directament a la persona involucrada. Ara tens molta energia i no val la pena malgastar-la.

Notícies relacionades

Peixos. Val la pena mantenir l’esperança i continuar posant la teva atenció en els teus plans futurs. Una amistat et podria fer sentir malament, Piscis, no callis i podràs solucionar-ho. 

► També pots consultar l’horòscop d’altres dies

Temes:

Horòscop